När börjar SHL 2024? När startar SHL 2024 års säsong?

När börjar SHL 2024 – när startar hockeysäsongen 2024?

När börjar SHL 2024? När börjar den Allsvenska premiären 2024? SHL 2024 premiär? SHL 2024 start? När kommer det att börja? Ja, det är många av oss galna hockeyfans som knappt kan bärga sig tills det att SHL-säsongen drar igång igen.

För alla de som undrar så går det säga redan nu att SHL börjar den 15:e september 2024. Det kommer nu bli dags att se alla de de bästa hockeylagen i Sverige igen. Det handlar ju inte minst om att Växjö Lakers ska försvara sitt guld. Men hur kan Färjestad, Skellefteå och Frölunda stå sig, om vi jämför med alla de andra lagen också. Se och spela på hockey live =>

När börjar SHL? När startar SHL års säsong?

När startar SHL 2024 års säsong?

Som sagt. Det vi vet nu är att det är den 15 september i år som vi äntligen får se hockeyn igen. En kommer att kunna hitta alla TV-tider för SHL här, för den som är intresserad av att se SHL stream. Då går det att ordna.

Det finns ju många bra lag här. Och eftersom Lakers vann såväl grundsäsongen som slutspelet på ett överlägset sätt, så tror säkert många att just deras lag kommer att kunna vinna. Och det är förstås inte omöjligt. Så just därför blir det här en intressant SHL-säsong för oss alla. Se SHL live här =>

Start SHL 2024 – när är SHL-premiären?

Vi vet nu när börjar SHL, och det handlar om i mitten av september. För att vara mer exakt så handlar om den 15:e september. Det är från och med den dagen när SHL börjar som en kommer att kunna titta på svensk topphockey igen. Och det vill ingen av oss missa, förstås.

När drar SHL igång 2024

Det kommer alltså att smälla med en gång den 15:e september. Nu ska de bästa hockeyspelarna på svensk mark göra upp om att bli mästare. Det kommer börja direkt i omgång ett, och lagen kommer kämpa sig vidare fram till den 12 mars. Det är då som det kommer att sluta. Men bara för att slutspelet ska fortsätta. Vilka kommer då att bli mästare? Ja, det får vi se. Men nu vet vi när SHL börjar i alla fall.

Vem sänder starten av SHL 2024?

Om du letar efter SHL live stream så går det att se via den svenska TV-kanalen TV4-gruppen. Det är faktiskt möjligt att följa precis hela SHL-säsongen på det här sättet. För dig som vill se på SHL under hela säsongen kan du alltså göra det här. Se hela SHL här =>

När drar SHL igång 2023

När startar SHL 2024 omgång 1?

Den första omgången av SHL kommer att spelas den 15:e september. Dock spelar inte precis alla lag. Utan SHL-lag som Malmö Redhawks med mera får spela sina första matcher den 20 september. Men det blir alltså under de här dagarna som det startar.

SHL premiäromgången – spelschema & spelordning omgång 1 SHL 2024

För er som undrar hur de första omgångarna kommer att se ut så ska vi visa det för er. Det är nämligen som så att alla lagen spelar sina första respektive matcher under den 15 och 20 september. Vill du se hur spelschemat ser ut? Då kan du titta på det här.

Här är matcherna för den 15:e september.

15:15 Frölunda-Djurgården, Scandinavium
15:15 Mora-Örebro, Jalas Arena
15:15 Linköping-Timrå, Saab Arena
18:00 Skellefteå-Rögle, Skellefteå Kraft Arena
18:00 Luleå-Brynäs, Coop Norrbotten Arena
18:00 Färjestad-HV71, Löfbergs Arena

Och här är matcherna för den 20 september

19:00 Färjestad-Skellefteå, Löfbergs Arena
19:00 Timrå-Växjö, NHK Arena
19:00 Linköping-HV71, Saab Arena
19:00 Djurgården-Rögle, Hovet
19:00 Brynäs-Frölunda, Gavlerinken Arena
19:00 Mora-Malmö, Jalas Arena
19:00 Luleå-Örebro, Coop Norrbotten Arena

När börjar SHL under hösten 2024?

Vi vet nu att SHL kommer spelas från och med den 15 september. Det är då de allra första matcherna kommer att dra igång. Så nedsläpp för SHL är med andra ord 15 september, även om 20:e september är omgång två, och dessutom speldatum för några av lagens första matcher.

Under hösten så behöver vi inte vänta allt för länge. Det handlar ju om att SHL börjas spelas den 15e september 2024. Det är då väntas är över för oss hockeyälskare. Nu får vi äntligen se våra hjältar åka ut på isarna ute i de olika arenorna runt om i vårt avlånga land. Läs mer om SHL på ligans officiella hemsida. Det är något som du kan göra här.

När börjar SHL? När startar SHL års säsong?

SHL – en av världens bästa hockeyligor

Det här är en av de allra bästa ligorna som finns i världen. Att NHL är den klart bästa hockeyligan i världen, där Rasmus Dahlins lön kommer vara saftig under de kommande åren, råder det förstås inga tvivel om. Men den svenska ligan är ändå inte fy skam.

Dock är dock bra att veta om att den ryska KHL har gått ikapp rejält. Eller nu är det ju inte bara ryska lag, utan klubbar från flera delar av Europa, så som Finland. Men även ett kinesiskt lag.

Hur som helst. SHL är en hockeyliga som håller bra nivå, och efter NHL och KHL så skulle nog de flesta vara överens om att den svenska hockeyligan är den bästa i världen. Här fostras många av de bästa spelarna i världen, till att bli just världsstjärnor. Det är framför allt många svenskar som börjar sina karriärer i SHL, för att sedan bli upptäckta och gå vidare till framför allt NHL.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply