De bästa och sämsta offseasons för NHL-lagen

De bästa och sämsta offseasons för NHL-lagen

Försäsongen för NHL-säsongen 2022/2023 startar den 24 september. Här kommer vi få se vad samtliga lag har att komma med, samt vad de har förbättrat, uppdaterat och ändrat.

Men vi har även fått ta del av en hel del spännande nyheter under offseason, varav vissa har haft en aningen mer lyckad offseason än de andra. I den här artikeln ska vi titta lite närmare på vilka som har lyckats bra, men även de som har lyckats lite sämre. Häng med!

De tre bästa offseasons i NHL inför 2022/2023

Nedan är de tre bästa:

Detroit Red Wings

Detroit Red Wings har imponerat stort under offseason. Derek Lalonde gör sin första säsong i laget, och de har säkrat många viktiga kontrakt som ger dem en fördel inför säsongen.

De har värvat Ville Husso, vilket är ett utmärkt komplement till Alex Nedeljkovic. Andra viktiga namn inkluderar Olli Määttä och Robert Hägg.

Det är dags för Red Wings att ta sig ut ur skuggan igen. Det anrika laget förtjänar att vara bland de bästa, och efter den här säsongen är det inte omöjligt att ta tar sig upp till sina forna grymma nivåer.

Huruvida de kommer att vinna eller inte lämnar vi osagt. Detta är det i regel spelbolagen som har bäst koll på. Därmed kan du ta en titt på https://www.nordicbet.com/sv/odds för att se hur realistiskt det är att de presterar bättre än de andra lagen i turneringen.

Ottawa Senators

Ottawa Senators har knappast legat på latsidan mellan säsongerna. De har lyckats dra till sig stora namn som Alex DeBrincat and Claude Giroux, vilket är utmärkta komplement till en redan bra trupp.

Den oerhört erfarna och duktiga målvakten, Cam Talbot, ansluter sig även inför säsongen, vilket ger laget en stark defensiv som kompletteras deras starka offensiv väl.

Med tanke på de viktiga nyförvärven kan vi räkna med att Senators blir en rejäl kraft att räkna med under den kommande säsongen.

Los Angeles Kings

Los Angeles Kings har en stark säsong bakom sig där Adrian Kempe var en av deras viktigaste spelare. Deras värvning av Kevin Fiala ger dem en stor fördel inför den kommande säsongen, och kan mycket väl vara det som gör skillnad.

Utöver detta har de även värvat ett flertal andra spelare, samt gjort sig av med dödvikten som tidigare hållit dem tillbaka. Därmed förväntar vi oss en stark säsong av Los Angeles Kings 2022/2023.

De tre sämsta offseasons i NHL inför 2022/2023

Nedan är de tre sämsta:

Chicago Blackhawks

Chicago Blackhawks har inte haft en särskilt tillfredsställande offseason. Laget är ett av de Original Six, men så känns det tyvärr inte längre. Laget har varit i något av en svacka under de senaste fem åren, något som även är tydligt offseason.

De planerar dock en återuppbyggnad av den organisation de än gång var, men huruvida de kommer att lyckas är i skrivande stund oklart. Det känns som de fokuserar på fel saker. Om de istället skulle rikta in sig på att förvalta och utveckla deras förträffliga unga spelare, skulle skutan möjligtvis vända snabbare. Men så ser det tyvärr inte ut att bli fallet.

Philadelphia Flyers

Philadelphia Flyers har inte bara tagit ett snedsteg denna offseason, vilket sätter käppar i hjulet för deras framtidsplaner. De har anställt den legendariske tränaren John Tortorella, något som mycket väl kan införliva en hel del energi och optimism i laget under säsongen, men det är inte säkert att det räcker.

De har investerat stora summor på att få till sitt anfall, även om det fortfarande inte ser särskilt farligt ut för de flesta motståndare. Detta tillsammans med några andra möjligtvis dåliga investeringar resulterat i att de inte fick in någon spetskompetens, vilket förmodligen kommer skada dem under den kommande säsongen.

Vegas Golden Knights

Vegas Golden Knights har satsat mycket på att deras nya huvudtränare, Bruce Cassidy, ska ta dem till vinst, men det är inte särskilt lätt med tanke på de stora förändringar som organisationen har genomgått under de senaste månaderna. De har gjort sig av med många viktiga spelare, men inte fått in samma kompetens.

Detta är självklart dåliga nyheter för Vegas Golden Knights, något som försämrar deras chanser att gå långt under den kommande säsongen.

Vilket lag har störst möjlighet att vinna NHL 2022/2023?

Många lag har möjlighet att gå långt under den kommande säsongen i NHL, men det finns vissa som har bättre förutsättningar än andra. Det lag som för närvarande har bäst chans är Colorado Avalanche. De har en oerhört stark trupp med Gabriel Landeskog i spetsen, och har haft en ganska stark offseason. Därmed är de redo för vad som komma skall under den kommande säsongen!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply