Sverige vs Kanada JVM semifinal – En match från final i Junior VM 2017 ishockey

Sverige vs Kanada JVM semifinal tid & kanal - Sverige-Kanada semifinal tv-tid & kanal - Junior VM 2017 ishockey

Sverige mot Kanada i semifinal JVM 2017

Sverige vs Kanada i JVM 2017, det är matchen där det ska avgöras vilket av lagen som tar sig till final i turneringen och vilket lag som får spela bronsmatch. Sveriges match mot Kanada är utan tvekan den tuffaste och viktigaste i detta mästerskap och det är nu småkronorna. Se JVM live online här =>

Det är dags för Sverige (2,70) att visa vilket bra hockeylag och hockeynation man verkligen är mot Kanada (2,10). Detta då man inte möter vilket lag som helst, utan laget som står mellan Tre Kronor och en finalplats är värdnationen Kanada. Sätt in 100 kr – spela för 600 kr hos Unibet =>

Sverige var på förhand ett av de mest favorittippade lagen (3,75) då man har väldigt bra talanger och nu har man tagit sig hela vägen till semifinal mot Kanada (2,45) och är nästan vidare finalen i JVM 2017. Det enda som återstår är att Sverige vinner Kanada i JVM-semifinalen, som är långt ifrån någon lätt motståndare.

De kommande motståndarna för Sverige är enligt bettingbolagen favoriter till att ta hem både matchen och hela turneringen vilket betyder att en svensk vinst skulle betyda otroligt mycket. Här oddsen

Odds JVM vinnare 2017 – Unibet

  • Odds Kanada vinner JVM 2017: 2,45
  • Odds USA vinner JVM 2017: 3,00
  • Odds Sverige vinner JVM 2017: 3,75
  • Odds Ryssland vinner JVM 2017: 6,00

Odds uppdaterade 4/1-2017. Se uppdaterade odds här =>

Odds 1×2 semifinal match – Unibet

  • Bäst odds Sverige (1): 2,70
  • Bäst odds Oavgjort (X): 4,90
  • Bäst odds Kanada (2): 2,10

Sätt in 100 kr – spela för 600 kr hos Unibet =>

Semifinalen är dock inte det sista stora testet, i finalen väntar troligen USA som motståndare vilket blir den ultimata utmaningen för Tomas Monténs manskap. Med spelare som Alexander Nylander och Jonathan Dahlén i truppen är det inget tvivel om att Sverige är favoriter till att vinna JVM, detta tillsammans med USA och värdnationen Kanada.

Sverige vs Kanada: Sverige kan vinna mot Kanada & vinna JVM 2017

Ett möte som alltid går hett till är de matcher där Sverige möter Kanada. De båda stormakterna inom hockeyn har spelas mot varandra flera gånger, både på senior och junior-nivå och nu får vi se ännu en het duell mellan de båda. Till en början, och om man ser till oddsen, är det Kanada som är knappa favoriter till att vinna matchen. Den svenska JVM-truppen ser stark ut och så länge man inte åker på några allvarliga skador på till exempel Alexander Nylander som tagit flest poäng i JVM-gruppspelet och Joel Eriksson Ek, Carl Grundström, Jonathan Dahlén som finns med bland topp 20 i Poängligan JVM 2017.

Sverige har några av de bästa spelarna i JVM 2017 och det råder inga tvivel om att Sverige kan vinna JVM, detta tillsammans med USA och värdnationen Kanada. Både Sverige och Kanada kommer dock inte mötas i finalen då de möts redan i semifinalen men det är utan tvekan den största matchen än så länge för svensk del i turneringen.

Småkronorna klarade sig igenom gruppspelet och tog sig vidare till JVM-slutspel och semifinal relativt enkelt. Sverige tog fyra raka segrar mot Danmark, Schweiz, Finland och Tjeckien i respektive ordning. I kvartsfinalen så besegrade man Slovakien ganska enkelt.

Nu är det dags att spela semifinal mot Kanada i en match där svenskarna är otroligt stora favoriter enligt oddsen.

Sveriges vs Kanada JVM-semifinal odds

Bästa oddset på en svensk eller slovakisk vinst? Ifall du ska tippa på matchen. Sätt in 100 kr – spela för 600 kr hos Unibet => Här hittar du bästa odds från bland annat Unibet och bet365 inför Sveriges semifinal match mot Kanada i JVM 2017:

Bäst odds Unibet
Bäst odds Sverige (1): 2,70
Bäst odds Oavgjort (X): 4,90
Bäst odds Kanada (2): 2,10

Se oddsen på JVM här =>

Läs mer om Sverige & JVM 2017

Frågor och relaterade till Sveriges Hockey JVM deltagande kan du läsa mer om hos de officiella hemsidorna för Svenska Hockeyförbundet, Internationella Hockeyförbundet och World Junior 2017 och Centre Bell arena.

Se JVM gratis + bonus JVM 2017 live
1500 kr i bonus 99 kr / månad!
JVM Hockey live streaming gratis + 200% bonus hos Unibet Sverige vs Kanada JVM Hockey 2017 live stream
FÖLJ JVM LIVE! SE JVM LIVE!

Sverige Kanada JVM vilken kanal? Se Sverige Kanada JVM-semifinal sänds på TV-kanalen TV12 och C More sänder semifinalen via live stream. Sverige Kanada JVM vilken tid? Sverige Kanada JVM-semifinal börjar på kl. 21:30 svensk tid.

Se även JVM 2017 spelschema, JVM 2017 TV-tider, JVM TV-sändning, JVM Hockey live stream gratis, Sveriges JVM Hockey 2017 matcher, JVM tips & speltips, JVM 2017 Hockey live stream för mer info om JVM 2016 / 2017.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365