El Clasico höjdpunkter: se alla mål & målskyttar från senaste El Clasico-matchen!

El Clasico höjdpunkter: se alla mål & målskyttar från senaste El Clasico-matchen!

El Clasico highlights: se alla mål & målskyttar från senaste El Clasico matchen – 2018-05-06

El Clasico höjdpunkter? Sammandrag och highlights från senaste El Clasico mötena? El Clasico är världens största ligamatch där FC Barcelona och Real Madrid ställs mot varandra. Det är de två största och mest framgångsrika klubbarna i spansk fotboll och har vunnit flera europeiska titlar över åren. Det är alltid väldigt heta möten när de båda lagen möts och dessa matcher är nästan alltid avgörande för vem som vinner La Liga. Det har varit väldigt jämt de senaste åren om vilket lag som dragit det längsta strået. Det är Barcelona som har övertaget på de senaste fem matcherna då Real Madrid endast vunnit en. Men man kan aldrig räkna ut något av lagen då de är fulla med världsstjärnor som kan slå till som en blixt från klar himmel.

El Clasico höjdpunkter: se highlights med de bästa målen från Barcelona – Real Madrid

Nedan har vi samlat höjdpunkter el Clasico under de senaste mötena och säsongerna. Missade du någon match eller kanske vill du se målen igen? Gjorde Messi en dribbling du aldrig kommer glömma? Fick Cristiano Ronaldo på en drömträff? Här har du se alla El Clasico målen igen.

El Clasico höjdpunkter: alla mål från senaste El Clasico möten!

El Clasico senaste möten spelades den 6 maj 2018 Camp Nou och den 23 december 2017 Santiago Bernabéu. När nästa match blir återstår att se då spelordningen lottas i juli månad.

FC Barcelona – Real Madrid 2-2 (2018-05-06)

Matchen slutade 2-2 efter att Luis Suárez och Lionel Messi gjort vars ett mål för hemmalaget. Real Madrids två mål gjordes av Cristiano Ronaldo och Gareth Bale. Matchen var för Barcelonas del inte speciellt betydelsefull då man redan vunnit liga ett par veckor tidigare.

Real Madrid – FC Barcelona – 0-3 (2017-12-23)

Detta möte var det första säsongen 2017/2018. Matchen på Santiago Bernabéu vanns av FC Barcelona som spelade ut Real Madrid som fick spela med en man mindre. Detta efter att Dani Carvajal blivit utvisat efter hands. Barcelona kunde vinna tillställningen med 3-0.

Bästa målskyttarna i El Clasico

I och med att vi har samlat alla målen här passar vi även på att presentera de bästa målskyttarna. När det kommer till flest mål. Samt vilken spelare som gjort mest mål är det inget överraskande. Det är Lionel Messi och Cristiano Ronaldo som ligger på topp. Det är Messi som gjort flest mål med 26 fullträffar. Vi hittar Cristiano på delad andra plats tillsammans med legendaren Alfredo Di Stéfano.

PlatsNationalitetSpelareKlubbLa LigaCopa del ReySupercupEuropaTotal
1ArgentinaLionel MessiBarcelona17 6226
2Argentina
Spanien
Alfredo Di StéfanoReal Madrid1422 18
3PortugalCristiano RonaldoReal Madrid954 18
3SpanienRaúl GonzálezReal Madrid11 3115
5SpanienCésar RodríguezBarcelona122  14

Mer om El Clasico och La Liga

För dig som gillar att betta online så finns många bra oddsbonusar och odds tips att spela på när det gäller El Clasico och inför VM 2018 Sveriges matcher. Fler oddset tips får du leta upp själv hos de olika spelbolagen och betting sidorna och framförallt hos de svenska spelbolagen. Försök att hitta bästa oddsbonusar när det kommer till betting online och betting sidor med live stream.

El Clasico är den största matchen i världen är intresset enormt. Fansen letar ständigt El Clasico statistik och El Clasico senaste resultat. De vill hitta all info om spelare med flest mål i El Clasico och vem som är bäst mellan Cristiano Ronaldo och Leo Messi.

På matchdagen är det många som undrar vilken kanal visar El Clasico och var man kan se El Clasico på TV. Andra leter efter El Clasico live streaming och El Clasico live stream gratis.

LIVEODDS + SPELLIVEODDS + SPELLIVEODDS + SPEL
+ 1000 kr i bonus (18+, R&V gäller)+ 1000 spelkrediter i bonus (18+, R&V gäller)+1000 kr I bonus (18+, R&V gäller)
Live stream gratis hos UnibetLive stream gratis hos bet365Sverige Italien TV-kanal – vilken kanal visar Sverige – Italien Playoff VM 2018?
HÄMTA BONUS!HÄMTA BONUS!HÄMTA BONUS!

Läs mer om La Liga spelschema och La Liga stream och var man kan se både Barcelona på TV och Real Madrid på TV. Läs mer på La Ligas hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply