Hammarby Puskas Akademia TV kanal: vilken kanal visar Bajen Puskas på TV?

Hammarby Puskas Akademia TV kanal: vilken kanal visar Bajen Puskas på TV?

Hammarby Puskas Akademia TV kanal

Hammarby Puskas Akademia TV kanal TV sändning och tid i Europa League!

Hammarby Puskas Akademia TV kanal? Hammarby Puskas Akademia vilken Kanal? Vilken kanal visar Hammarby Puskas? Vilken kanal sänder Hammarby Puskas Akademia? Här kan du se vilken TV kanal som kommer att sända Hammarby-Puskas i Europa League på TV. Följ matchen live här =>

Matchen Hammarby Puskas Akademia blir otroligt intressant. Stockholmarna har tagit sig till ännu ett kval till Europa League och nu ställs man mot Krakow på Tele2 Arena – kolla in oddsen hos LeoVegas och betsafe. Vem visar Hammarby Puskas Akademia matchen? Följ matchen här!

Hammarby Puskas Akademia TV kanal- vilken kanal visar Bajen Puskas på TV?

Hammarby Puskas Akademia TV kanal? Vilka sänder Hammarby Puskas Akademia matchen i Europa League på TV? När spelar Hammarby Puskas Akademia i Europa? Vilka visar matchen mellan Hammarby och Puskas Akademia i Europa League på TV? Följ EL-matchen här =>

Nedan hittar ni oddsen på Hammarbys match mot Puskas Akademia i den första kvalrundan i Europa League. Ser vi till oddsen är det Bajen som är favoriter. Man har dock haft en liten dipp under denna säsong och man ska inte ta Hammarby för allt för stor favorit i denna match.

1 X 2
Odds Hammarby Puskas Akademia 1X2: 1,69 3,55 4,95
1X 12 2X
Odds Hammarby Puskas Akademia 1X, 12 & X2 1,11 1,21 2,03
Lägg ditt spel hos Betsson =>
MFF VFL
Odds att gå vidare till nästa runda 1,68 4,70
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1,71 2,04
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 1,71 2,04

Hammarby Puskas Akademia på TV, TV-kanal, TV-tider & live stream

Hammarby gjorde 2019 en jättesäsong då man slutade på tredje plats. 2020 har det dock inte gått lika bra och i skrivande stund ligger man på sjätte plats i tabellen men en långt avstånd upp till ligaledarna Malmö FF. Den fina säsongen i fjol innebär att man nu ska kvala till Europa League där man stött på ungerskt motstånd. Djurgården förlorade mot Ferencvaros i förra veckan och nu ställs Hammarby mot ett annat ungerskt lag, nämligen Puskas Akademia. Det handlar om ett enkelmöte mellan de båda lagen och matchen spelas på Tele2 Arena den 27 augusti klockan 19:00.

På Silly Season Sverige hittar du all info om vilken TV kanal visar Hammarby Puskas Akademia och vem sänder Hammarby Puskas? När det är Champions League är det Viasat som sitter på sändningsrättigheterna. Denna match är dock en del av Europa League. När det kommer till Europa League-kvalet kan det skifta om vem som visar matcherna. I detta fall är det SportExpressenPlay som har rättigheter till matchen.

Hammarby Puskas Akademia TV kanal

Hammarby Puskas Akademia TV kanal –  vilken kanal visar Hammarby Puskas Akademia på TV?

Hammarby vs Puskas Akademia är en stor match för svenskarna då man sällan spelar Europakval. Det ska bli väldigt intressant att se hur Bajen klarar sig i Europa. Ska man gå vidare till nästa runda eller blir det respass redan i matchen mot Puskas i omgång ett? Då Hammarby inte ofta spelar i Europa är det många som vill veta vilken kanal som visar Hammarby Puskas Akademia på TV. Om du vill spela på matchen finns de bästa oddsen hos spelbolagen Leo Vegas och betsafe. Det är klart vem som kommer att sända denna match. Det är SportExpressen play som erbjuder sändningen i Sverige.

Hammarby Puskas Akademia – vilken kanal sänder Hammarby Puskas Akademia TV sändning

Hammarby är inte lika starka under 2020 som man var under 2018 och 2019. Man har dock ett bra lag och det kommer bli spännande att se hur man kan prestera när det kommer till spel i Europa. Matchen mot Puskas Akademia blir en fingervisning av vad som kolla skall och det är många som kommer sitta hemma i tv-soffan och heja på det grönvita laget.

Hammarby Puskas Akademia TV kanal

Hammarby Puskas Akademia TV kanal i Europa League

Det är många som kommer att heja på Hammarby på distans. Bajen brukar ha många fans på plats på Tele2 Arena men då publik ännu inte får finnas på fotbollsarenor i Sverige. Det finns dock ett stort intresse för Bajens matchen från många städer i Sverige.

Hammarby Puskas Akademia förväntade startelvor och laguppställning

Nedan kommer vi på Silly Season Sverige att uppdatera med förväntade startelvor och mycket annat som rör matchen. Hammarby har en viktig match framför sig och det återstår att se hur långt man kan gå i turneringen.

MFFs startelva i senaste matchen

UPPDATERAS

MKS Cracovia startelva i senaste matchen

UPPDATERAS

Hammarby-Puskas TV & odds – för dig som vill tippa på matchen

Har du i tankarna att lägga ett spel på Hammarby Puskas Akademia? Unibet och betsafe är några av spelbolagen tidigare nyttjat de möjligheter som givits i samband Hammarbys matcher i Europa League. Inför Hammarbys möte med Puskas finns det en hel del erbjudande, bland annat från Nordicbet  vill spela på Hammarby Puskas Akademia =>

Om du vill betta på Hammarby-Puskas eller någon annan match i Europa League eller Allsvenskan så måste du ta del av ett bolagens riskfria spel och bonusar. Unibet och betsafe erbjuder samtliga en ordentlig bonus samt en hel del riskfria spel.

Vilken kanal visar Bajen Puskas på TV?

Sändning och tid – 18:55

Vilken kanal visar Hammarby mot Puskas? TV-tiden för Hammarby-Puskas är på torsdag den 27 augusti och matchen börjar kl 19:00. Puskas Akademia Hammarby sändning och speltid är kl. 19:00 och Hammarby-Puskas-matchen sänds på SportExpressenPlay.

När spelas matchen?

Matchen mellan Hammarby och Puskas spelas på torsdag den 27 augusti 2020 klockan 19:00.

Vart spelas Hammarby-Puskas?

Hammarby-Puskas-matchen spelas på Tele2 Arena i Stockholm.

Var sänds Hammarby-Puskas?

Hammarby Puskas Akademia på TV? Matchen kommer att visas på SportExpressen Play. Sändningen startar 18:25.

Finns det biljetter kvar till matchen?

Har du Hammarby-Puskas-biljetter? Det finns tyvärr inga biljetter att köpa till matchen. Det kommer inte att tillåtas några fans på stadion på grund av coronapandemin. Kolla även in Hammarby stream.

You must be logged in to post a comment Login