Hammarby Cukaricki TV kanal: vilken kanal visar Bajen Cukaricki på TV?

Hammarby Cukaricki TV kanal: vilken kanal visar Bajen Cukaricki på TV?

Hammarby Cukaricki TV kanal TV sändning och tid i Conference League!

Hammarby Cukaricki TV kanal? Hammarby Cukaricki vilken Kanal? Vilken kanal visar Hammarby Cukaricki? Vilken kanal sänder Hammarby Cukaricki? Här kan du se vilken TV kanal som kommer att sända Hammarby-Cukaricki i Conference League på TV. Hammarby är i den tredje omgången av kvalet till Conference League. I det första mötet med Cukaricki förlorade Bajen med 3-1 på bortaplan. Nu är det dags för returen på Tele2 Arena där Hammarby måste göra minst två mål för att få till en förlängning eller minst tre mål för att gå vidare till playoff. Följ matchen live här =>

Hammarby Cukaricki TV Kanal

Hammarby Cukaricki TV kanal? Vilka sänder Hammarby Cukaricki matchen i Conference League på TV? När spelar Hammarby Cukaricki i Europa? Vilka visar matchen mellan Hammarby och Cukaricki i Conference League på TV? Följ matchen här =>

Nedan hittar ni oddsen på matchen när Hammarby ställs mot Cukaricki. Det första mötet slutade med förlust för Bajen. Cukaricki vann i Belgrad med 3-1 i en match när Hammarby gjorde en bra första halvlek men inte hängde med under den andra halvan av matchen. Man har dock returmatchen kvar och allt kan hända, speciellt då Hammarby är starka på hemmaplan.

Vi har ni tagit fram de bästa oddsen på de mest populära marknaderna inför matchen. Ni ser de nedan. Oddsen kommer från de största spelbolagen, Unibet, bet365 och LeoVegas.

Oddsen uppdateras så fort de finns.

1 X 2
Odds Hammarby vs Cukaricki 1X2: 2,95 3,30 2,35
1X 12 2X
Odds Hammarby vs Cukaricki 1X, 12 & X2 1.57 1.25 1.40
Lägg ditt spel hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1.83 1.90
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2.10 1.70

Hammarby Cukaricki på TV, TV-kanal, TV-tider & live stream

Kan Hammarby vända på steken efter att ha förlorat det första mötet med Cukaricki? Efter väldigt fina insatser mot Maribor gick det dock desto sämre i det första mötet med serberna och det blir inte lätt att gå vidare till semifinal för Bajen, som har hemmamatchen kvar.

På Silly Season Sverige hittar du all info om vilken TV kanal visar Hammarby Cukaricki och vem sänder Hammarby Cukaricki? Det är Viaplay som sitter på sändningsrättigheterna när det kommer till huvudturneringen med gruppspel och utslagsfasen. Det gör man till och med säsongen 2024/2025. När det handlar om kvalet kan det dock skifta vem det är som visar matcherna. Det stod dock klart att det var Sportbladet Play som visar det första mötet mellan dessa två lag, detta den 5 augusti klockan 21:00. Returen spelas den 12 augusti klockan 18:45 och visas på Aftonbladet Plus.

vilken kanal visar Bajen Cukaricki

Hammarby Cukaricki TV kanal –  vilken kanal visar Hammarby Cukaricki på TV?

Hammarby i Conference League är väldigt bra för svensk fotboll. Tidigare har det endast varit Malmö FF som gjort bra ifrån sig i Europa. Nu har Bajen dock en fin chans att spela in pengar samtidigt som Sverige kan få mer rankingpoäng och klättra i tabellen.

Hammarby Cukaricki – vilken kanal sänder Hammarby Cukaricki TV sändning

Hammarby har inte spelat i gruppspel i Europa tidigare och frågan är om man kommer att lyckas denna gång. Med en ny turnering med på pappret till viss del lättare lag ska stockholmarna ha en bättre chans att avancera i kvalet, men inget är säkert. Efter att ha förlorat med 3-1 i det första mötet tar man nu emot serberna hemma på Tele2 Arena i en match som visas på Aftonbladet TV Plus.

Hammarby Cukaricki TV Kanal

Hammarby Cukaricki TV kanal i Conference League

Bajen har väldigt många fans, både i och utanför Stockholm. Det gör att intresset för att se matcherna mot Cukaricki är stort. Många är på jakt efter var man kan se kvalmatcherna mot den serbiska klubben och självklart går det att streama matchen för de som inte kan eller lyckas få en biljett till arenan.

Hammarby Cukaricki förväntade startelvor och laguppställning

Nedan kommer vi på Silly Season Sverige att uppdatera med förväntade startelvor och mycket annat som rör matchen. Frågan är om Hammarby fortsätter med samma startelva i denna match som man gjorde i bortamatchen mot Östersund.

Hammarby startelva i senaste matchen

Oliver Dovin; Bjørn Paulsen, Mads Fenger, Jón Gudni Fjóluson, Mohanad Jeahze; Abbe Khalili, Jeppe Andersen, Darijan Bojanic, Akinkunmi Amoo, Astrit Selmani, Gustav Ludwigson

Cukaricki startelva i senaste matchen

Petrovic; Tanasijevic, Sapic, Drezgic, Roganovic; Docic, Kovac, Ndiaye, Kajevic, Kankovic; Jovanovic

Hammarby-Cukaricki TV & odds – för dig som vill tippa på matchen

Går du i tankarna att spela på mötena mellan Hammarby och Cukaricki? Unibet och betsafe är två av spelbolagen som brukar erbjuda bra odds på svenska lag och framför allt när Hammarby spelar i Europa. Det går även att hitta odds från Nordicbet om du vill spela på Hammarby Cukaricki =>

Om du vill betta på Hammarby-Cukaricki eller någon annan match i Conference League eller Allsvenskan så måste du ta del av ett bolagens riskfria spel och bonusar. Unibet och betsafe erbjuder samtliga en ordentlig bonus samt en hel del riskfria spel.

vilken kanal visar Bajen Cukaricki

Sändning och tid – 21:00

Vilken kanal visar Hammarby mot Cukaricki? TV-tiden för bortamatchen Hammarby-Cukaricki var torsdag den 5 augusti och matchen började kl 21:00 svensk tid. Nu är det dock dags för hemmamatchen Hammarby vs Cukaricki på Tele2 Arena. Sändning och speltid är kl. 18:45. Aftonbladet Plus visar matchen. Det innebär att det ingår i Plus och behöver inte köpas separat.

När spelas matchen?

Matchen mellan Hammarby och Cukaricki spelas på torsdag den 12 augusti klockan 18:45.

Vart spelas Hammarby-Cukaricki?

Hammarby-Cukaricki spelas först på Tele2 Arena.

Var sänds Hammarby-Cukaricki?

Hammarby Cukaricki på TV? Den första matchen visas på Aftonbladet Play.

Finns det biljetter kvar till matchen?

Har du Hammarby-Cukaricki-biljetter? Kolla in hemmalagets hemsida för mer information.

You must be logged in to post a comment Login