Hammarby FC Basel TV kanal: vilken kanal visar Bajen Basel på TV?

Hammarby FC Basel TV kanal: vilken kanal visar Bajen Basel på TV?

Hammarby FC Basel TV kanal TV sändning och tid i Conference League!

Hammarby FC Basel TV kanal? Hammarby FC Basel vilken Kanal? Vilken kanal visar Hammarby FC Basel? Vilken kanal sänder Hammarby FC Basel? Här kan du se vilken TV kanal som kommer att sända Hammarby-Basel i Conference League på TV. Det är endast returmötet kvar mot Basel för Bajen innan vi får veta vilket av lagen som spelar gruppspel i Conference League. Efter att ha gått in i den andra omgången och vunnit två dubbelmöten har man nu tagit sig till playoff. Hammarby förlorade den första matchen med 3-1 på bortaplan och nu är det dags för returen. Intresset för att se Bajen i Europa är självklart stort och i denna artikel hittar du all information som behövs. Följ matchen live här =>

Hammarby FC Basel TV Kanal

Hammarby FC Basel TV kanal? Vilka sänder Hammarby FC Basel i Conference League på TV? När spelar Hammarby FC Basel i Europa? Vilka visar matchen mellan Hammarby och Basel i Conference League på TV? Följ matchen här =>

Det finns mycket att läsa om och följa när det kommer till fotbollsmatcher. Det är inte varje år som Hammarby tar sig långt i kvalet till Europaspel och det är ett stort intresse nu när man tagit sig till playoff mot Basel. Det är många som undrar hur oddsen ser ut för denna match och vad det skulle betyda att spela på olika marknader. Intresset för att spela på matchen är stort och det är många som är på jakt efter vad oddsen ligger på för att Hammarby vinner. De mest populära marknaderna brukar vara resultat, dubbelchans, båda lagen gör mål samt om det blir över eller under 2,5 mål i matchen. Vi har nu tagit fram odds på samtliga marknader och du se samtliga odds i tabellen nedan. Det är klart att Basel är favoriter till att vinna denna match men kan Hammarby få igång spelet kan det bli en ny vändning likt den mot Cukaricki. Oddsen kommer från de största spelbolagen, Unibet, bet365 och LeoVegas.

1 X 2
Odds Hammarby vs FC Basel 1X2: 3,20 3,50 2,00
1X 12 2X
Odds Hammarby vs FC Basel 1X, 12 & X2 1.66 1.33 1.25
Lägg ditt spel hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1.57 2.25
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 1.65 2.20

Hammarby FC Basel på TV, TV-kanal, TV-tider & live stream

Basel vann det första mötet med Hammarby med 3-1. Frågan är om man Bajen nu kan vända detta på hemmaplan. Det kommer dock inte bli någon lätt uppgift då Basel är ett lag med mycket rutin i internationella turneringar. På Silly Season Sverige hittar du all info om vilken TV kanal visar Hammarby FC Basel och vem sänder Hammarby FC Basel? Det är Viaplay som sitter på sändningsrättigheterna när det kommer till huvudturneringen med gruppspel och utslagsfasen. Det gör man till och med säsongen 2024/2025. När det handlar om kvalet kan det dock skifta vem det är som visar matcherna.

vilken kanal visar Hammarby Basel

Hammarby FC Basel TV kanal –  vilken kanal visar Hammarby FC Basel på TV?

Hammarby i Conference League är väldigt bra för svensk fotboll. Tidigare har det endast varit Malmö FF som gjort bra ifrån sig i Europa. Nu har Bajen dock en fin chans att spela in pengar samtidigt som Sverige kan få mer rankingpoäng och klättra i tabellen. De svenska lagen fortsätter att dra in fina rankingpoäng till Sverige och frågan är hur många det kan bli i längden. Speciellt om Hammarby skulle lyckas ta sig till gruppspelsfasen av turneringen. Det är endast FC Basel som står emellan Bajen och spel i ett europeiskt gruppspel för första gången i klubbens historia.

Hammarby FC Basel – vilken kanal sänder Hammarby FC Basel TV sändning

Hammarby har inte spelat i gruppspel i Europa tidigare och frågan är om man kommer att lyckas denna gång. Med en ny turnering med på pappret till viss del lättare lag ska stockholmarna ha en bättre chans att avancera i kvalet, men inget är säkert. Det står ännu inte klart vilken tv-kanal det blir som visar Hammarbys framfart i kvalet till Conference League. Det var Aftonbladet Plus som visade det första mötet. Frågan är vem som visar returen.

Hammarby FC Basel TV Kanal

Hammarby FC Basel TV kanal i Conference League

Bajen har väldigt många fans, både i och utanför Stockholm. Det gör att intresset för att se matcherna mot Basel är stort. Många är på jakt efter var man kan se kvalmatcherna mot den schweiziska klubben och självklart går det att streama matchen för de som inte kan eller lyckas få en biljett till arenan.

Hammarby FC Basel förväntade startelvor och laguppställning

Nedan kommer vi på Silly Season Sverige att uppdatera med förväntade startelvor och mycket annat som rör matchen. Frågan är om Hammarby fortsätter med samma startelva i denna match som man gjorde i returmötet med Cukaricki.

Hammarby startelva i senaste matchen

Oliver Dovin; Bjørn Paulsen, Mads Fenger, Jón Gudni Fjóluson, Mohanad Jeahze; Abbe Khalili, Jeppe Andersen, Darijan Bojanic, Akinkunmi Amoo, Astrit Selmani, Gustav Ludwigson

FC Basel startelva i senaste matchen

UPPDATERAS

Hammarby-Basel TV & odds – för dig som vill tippa på matchen

Går du i tankarna att spela på mötena mellan Hammarby och Basel? Unibet och betsafe är två av spelbolagen som brukar erbjuda bra odds på svenska lag och framför allt när Hammarby spelar i Europa. Det går även att hitta odds från Nordicbet om du vill spela på Hammarby FC Basel =>

Om du vill betta på Hammarby-Basel eller någon annan match i Conference League eller Allsvenskan så måste du ta del av ett bolagens riskfria spel och bonusar. Unibet och betsafe erbjuder samtliga en ordentlig bonus samt en hel del riskfria spel.

Sändning och tid – 21:00

Vilken kanal visar Hammarby mot FC Basel? TV-tiden för hemmamatchen spelas den 26 augusti med avsparkstid klockan 19:00.

När spelas matchen?

Matchen mellan Hammarby och Basel spelas på torsdag den 26 augusti klockan 19:00.

Vart spelas Hammarby-Basel?

Hammarby-Basel spelades först på St. Jakob-Park.. Det är nu dags för det andra mötet spelas på Tele2 Arena.

Var sänds Hammarby-Basel?

Hammarby FC Basel på TV? Det är oklart vem det blir som visar matchen. Det första mötet visades på Aftonbladet Plus.

Finns det biljetter kvar till matchen?

Har du Hammarby-Basel-biljetter? Kolla in hemmalagets hemsida för mer information.

You must be logged in to post a comment Login

bet365