Griezmann: ”Jag stannar i Atlético Madrid”

Griezmann: "Jag stannar i Atlético Madrid"

Antoine Griezmann stannar i Atlético Madrid

Spelaren bekräftar att han kommer spela i den spanska huvudstadsklubben nästa säsong, detta efter att FIFA inte hävt Atlético Madrids registreringsförbud.

För endast ett par veckor sedan såg det ut att vara klart. Antoine Griezmann skulle lämna Atlético Madrid för spel i Manchester United då den engelska storklubben var villiga att betala utköpsklausulen på 100 miljoner euro. Ett kontrakt var klart och det var bara en tidsfråga innan fransmannen skulle packa väskorna för de brittiska öarna. Det hela tog dock en oväntad vändning då Idrottens Skiljedomstol valde att inte häva spanjorernas transferförbud. I en intervju i programmet Téléfoot på franska TF1 säger berättar spelaren att en flytt var nära.

– TAS kom med beslutet att inte häva registreringsförbudet. Jag hade ett möte med min representant Eric Olhats och jag har bestämt mig för att stanna. Det är en svår period som klubben går igenom och det skulle vara ett fult drag att lämna nu. Jag kommer fortsätta i Atlético Madrid den kommande säsongen, säger fransmannen som enligt spanska medier ska ha skrivit på ett nytt kontrakt med Atlético.

SE ÄVEN: Antoine Griezmann lön och kontrakt 2017

Griezmann har under det senaste året spekulerat kring sin framtid men blivit irriterad när han fått frågor om den kommande säsongen.

– Antalet frågor jag fått om min framtid under säsongen är inte speciellt trevligt. De har varit alldeles för många, säger fransmannen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply