Gareth Bale kan göra sin sista match i Real Madrid ikväll

Gareth Bale kan göra sin sista match i Real Madrid ikväll

Manchester United – med siktet på Gareth Bale?

Enligt brittisk press kan walesaren göra sin sista match för marängerna när man spelar final i Champions League på Principality Stadium i Cardiff. 

Gareth Bale anslöt till Real Madrid sommaren 2013 och har sedan dess vunnit La Liga en gång samt Champions League vid två tillfällen. Ikväll spelar den spanska huvudstadsklubben sin tredje final i Champions League på fyra år och man kan även bli det första laget att vinna turneringen två år i rad.

En av spelarna som det ligger extra fokus på i kvällens drabbning är Gareth Bale då finalen spelas i anfallarens hemstad, Cardiff. Spelaren har dock varit skadad under de senaste månaderna och det mesta tyder på att Bale inleder mötet på bänken. Förutom att 27-åringen ses bli nobbad på en startplats i kvällens match kan han även göra sin sista match i Real Madrid, detta om man tror på The Independents uppgifter som man kommer med under lördagsmorgonen. Enligt tidningen ska den spanska huvudstadsklubben nämligen vara beredda att sälja Gareth Bale under sommarens transferfönster. Trots att den brittiske spelaren är en av Madrid-presidentens favoriter är man inte riktigt nöjda med spelarens facit i klubben, framför allt med tanke på återkommande skador. Samtidigt har även Isco gått från klarhet till klarhet och ses som en naturlig ersättare till Bale som inte är någon viktig pjäs i dagens Real Madrid.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Gareth Bale & Real Madrid lönelista 2017

Manchester United ska nu återigen ha siktat in sig på Bale efter att man fått nobben av Antoine Griezmann som stannar i Atlético Madrid efter klubbens transferförbud.

En övergång sägs komma att vara värd omkring 100 miljoner euro för spelaren vars kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2022. Så sent som i slutet av oktober månad förlängde Bale sitt kontrakt och höjde därmed även sin lön. Spelarens skadebenägenhet ska dock göra att Madrid planerar att sälja Bale.

Gareth Bale kan göra sin sista match i Real Madrid ikväll

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply