Odds friidrotts EM – Alla speltips friidrotts EM 2018

bet365
Odds friidrotts EM 2018

Odds friidrotts EM – hitta de bästa speltipsen här

För alla er som vill ha odds på friidrotts-EM 2018 så har ni kommit till rätt ställe. Här ska det nämligen tittas mycket på just odds friidrotts EM. Det här är något som ska tittas extra på. För vi vet ju att friidrotts EM är en av de klart hetaste turneringarna som en kan ta del av inom friidrottsvärlden. Det här då det hela extra intressant för oss också. Placera ditt odds på EM i friidrott här =>

Odds friidrotts EM

Vi på Silly Season Sverige älskar ju all sport. Det är därför som vi tänker göra en rejäl genomkörning med odds för EM i friidrott 2018. På det här sättet kommer friidrottsälskarna att få ta del av de bästa oddsen. Förutom bra odds friidrott så ska ni få se rena speltips. Det här gör då att en slipper tänka för mycket själv, utan istället bara kan följa de tipsen som vi kommer med här.

EM 2018 friidrott – odds på olika grenar

Det som är roligt med friidrott är ju att det rent tekniskt sett inte är en sport i sig. Istället handlar det snarare om att det är ett samlingsnamn för mängder av olika grenar. För friidrotten är ju något väldigt brett, det då det finns allt från löpning till hoppning, kastning och mängder av saker där emellan. Det är en av de sakerna som gör friidrotten så oerhört intressant.

Det vi på SSS-redaktionen kommer att göra är att gå igenom odds för olika grenar, och även de olika sporterna inom varje gren.

Odds friidrotts EM – löpning

Låt oss börja med att se över de olika grenarna för löpning. Här finns allt från de korta och långa distanserna, häck samt stafett. Med andra ord, allt det som är intressant att veta om vad det gäller odds på löpning friidrotts EM 2018.

Vinnarodds 400m herrar

När det kommer till 400 meter herrar så finns det en given favorit, och det är norrmannen Karsten Warholm. Men vad det gäller alla odds på 400 m så kan ni se de här.

Deltagare Odds att vinna
Warholm, Karsten 1,03
Copello, Yasmani 11.00
Hussein, Kariem 26.00
Barr, Thomas 41.00
Dobek, Patryk 41.00
Chalyy, Timofey 51.00
Green, Jack 51.00
Mägi, Rasmus 51.00
Greene, Dai 61.00
Hann, Mamadou 61.00
Vaillant, Ludvy 61.00
Kounta, M-A 81.00
Lambrughi, Mario 101.00
Vergani, Lorenzo 101.00
Kucera, Martin 126.00
Campbell, Luke 151.00
Bengtstrom, Carl 251.00
Coroller, Victor 251.00
Jagor, Jaak-Heinrich 251.00
Ujakpor, Mark 251.00
Annan löpare 61.00

Det är ju som så att norske Warholm är stor favorit att vinna. Inte konstigt med tanke på att han vann 400 meter i VM 2017, något han var förste norrman att göra. Det lär annars bli framför allt Yasmanni Capello (11,00) samt Kariem Hussein (26,00) som kan utmana norrbaggen. Vi får se hur svenske Carl Bengström (251,00) klarar sig.

Odds friidrotts EM 2018 – kastgrenar

Oddsen för bland annat spjut och kula kommer att uppdateras löpande här.

Tävlingsschema: Här är alla tävlingarna under friidrottsåret

Om en sitter och tänker och funderar på när de olika tävlingarna för friidrotten går av stapeln så har vi svaret på det. I vårt tävlingsschema så går det att hitta ett uppdaterad schema för se alla de kommande tävlingarna. Följ och spela på friidrott här =>

Diamond League Stad Datum Live stream
EM Berlin 7-12/8-2018
SM Eskilstuna 24-26/8-2018
Diamond League Zurich 30/8-2018
Diamond League Bryssel 31/8-2018
Finnkampen Tammerfors 31/8-1/9-2018

Våra främsta speltips – bästa odds friidrotts EM på marknaden

Poängen här är ju förstås att ni inte ens ska behöva titta på oddsen för mycket. För vi på redaktionen på SSS vill kunna bidra med våra speltips. Med de här kommer ni kort och kort bara behöva titta på speltipsen, och följa de.

Dessutom är det helt irrelevant vilka grenar som vi kommer att upp. För det spelar ingen roll vilken gren det är, den kommer att finnas här.

STOR BONUS STOR BONUS Friidrott LIVE STREAM
+ 1500 kr i bonus + 2000 kr i bonus 139 kr/mån
Odds på EM friidrott Odds på EM friidrott 2018 Bästa odds friidrotts EM 2018
HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! Friidrott LIVE!

Bästa oddsen – friidrotts odds för EM 2018

Nu närmar sig en av de allra störta friidrottstävlingarna som finns. Det är ju förstås inte så stort som VM, eller OS, men ett EM i friidrott är stort i Europa. Här kommer de bästa europeiska friidrottarna att göra upp.

Samtidigt kommer det här bli ett bra läge för att lägga fram de bästa oddsen för friidrotts EM 2018. Odds, speltips och mycket mer. Vad det gäller speltips så kommer det här bli något för er som vill hitta enkla vinstchanser. Precis som vi också gjort med bland annat Diamond League odds och lite annat.

Vilka spelbolag ger bäst odds på friidrotts EM 2018?

Nu ska vi se över några av de olika spelbolagen som finns. Inte minst är det Unibet, och även Bet365. Förutom de här två så kan en hitta LeoVegas, ComeOn, Betfair och många fler. Frågan är ju dock vilka som är de bästa.

Det här kommer till exempel att avgöras lite olika. Bland annat på vem du tänker spela på. Ibland har vissa spelbolag högre odds på skrällarna, och andra på favoriterna. I andra fall kan det också bero en hel del på vilka grenar du väljer att lägga dina slantar på. Vill du satsa på stora och populära 400 m för herrar? Eller kanske någon mer alternativ gren? Då kommer det här att påverka oddsen.

Om en vill läsa mer om friidrott är det möjligt att göra på det svenska friidrottsförbundets hemsida.

Alla speltips friidrotts EM 2018

Streama friidrotts EM 2018 – så gör du

För den som inte bara letar efter odds friidrotts EM så kan vi även ta och berätta om hur en bör gå till väga för att kunna streama friidrotts EM. Det finns egentligen inte mer än ett lagligt sätt för att hitta en live stream till friidrotts-EM det här året. Det en måste göra är att skaffa ett abonnemang hos C More.

Här finns det dock två alternativ. Antingen väljer du som kund att betala 139 kr i månaden. Då kommer du att få streama alla sändningar från TV4-huset och SVT play gratis, fast med reklam på TV-kanalerna. Om du istället väljer paketet för 199 kr per månad så kommer det att förändra saken. Då får du streama precis allt, fast den här gången utan någon reklam.

Svenska medaljhopp i friidrotts-EM 2018

Det finns en del friidrottare inför EM 2018 i Berlin som har extra goda chanser att ta medalj. En av de här är förstås Meraf Bahta. Hon tog medaljer under de senaste två Europamästerskapet i friidrott, och ligger inför den här turneringen etta på rankingen på 5000 och 10000 meter.

Fler bra speltips – på andra sporter

Även andra sporter är något det finns gott om. Bland annat så kan vi ju nämna vår svenska ligor. Här finns det Allsvenskan stream, och även SHL. De två högsta ligorna i fotboll respektive ishockey. Något som då gör att det blir extra intressant.

Vad det gäller fotbolls stream så är det något som en kan hitta mycket av med oss här på Silly Season Sverige. Bland annat alltså på Allsvenskan, Superettan, Premier League, La Liga, Serie A och många andra fotbollsligor.

Så när det kommer till det mesta i sportväg så kommer det gå att titta på det här. Men samma sak gäller Odds friidrotts EM och lite andra odds samt speltips.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply