Fotbolls-VM 2022 biljetter – allt du behöver veta om VM 2022 biljetter!

Fotbolls-VM 2022 biljetter - allt du behöver veta om VM 2022 biljetter!

VM 2022 biljetter – så köper du biljetter till fotbolls-VM i Qatar

Fotbolls VM 2022 biljetter? Vad måste man göra för att få biljetter till VM 2022? Vill du köpa fotbolls-VM 2022 biljetter? Vill du köpa biljetter till VM 2022 för att se Sverige spela på plats i Qatar under fotbolls-VM 2022? Här ska går vi igenom hur du går tillväga för att köpa biljetter till VM 2022 i Qatar. Se och spela på fotboll live =>

Hur du går tillväga för att köpa VM-biljetter? Ifall du funderar på att åka ner till Qatar nästa sommar och stötta det svenska landslaget och är rädd för att biljetterna till VM 2022 ska kosta för mycket så kan du pusta ut aningen. VM den kommande sommaren kan bli en billigare historia än senast – i alla fall sett till biljettpriserna. Snittpriserna för Qatar-VM kommer att vara lägre än när Sverige spelade senast i Ukraina och Frankrike.

Biljetter till fotbolls vm 2022

Så köper du biljetter till fotbolls-VM 2022

Enligt uppgift så har 3,4 miljoner fotbolls VM 2022 biljetter sålts till VM i Qatar hittills. Den första försäljningsfasen av fotbolls VM 2022 biljetter återöppnas torsdag 16 november 2022 . Då säljs VM 2022 biljetter enligt först till kvarn-principen. Den här första perioden pågår till och med 28 november. Därefter kommer tre ytterligare försäljningsfaser. Nedan hittar du datum för alla försäljningstillfällen. Se och spela på fotboll live =>

Denna försäljningsperiod öppnade 5 december och är öppen till och med 31 januari. Detta tillfälle är det viktigaste ifall du vill få biljetter till Sveriges matcher i VM. Du kan du ansöka om biljetter till Sveriges matcher mot MexikoTyskland och Sydkorea.

Alla svenska supportrar kan ansöka om att köpa biljetter både hos FIFA och Svenska Fotbollförbundet. Den första försäljningsperioden skedde redan i somras där en miljon biljetter gick att ansöka om som senare lottades ut av FIFA, men det finns fler möjligheter att få köpa biljetter fotbolls-VM 2022.

Biljetter fotbolls VM 2022 Qatar

VM 2022 biljetter?

Ifall du inte vill köpa VM-biljetter så kan du testa lyckan och försöka vinna biljetter till VM 2022 istället. Silly Season kommer att bevaka alla tävlingar och publicera alla erbjudanden och kampanjer där man kan vinna en VM-resa. Under VM-kvalet kunde man vinna en resa till fotbolls vm 2022 genom en del spelbolag. Räkna med att det dyker upp fler chanser. Håll koll och läs mer på vinn resa till fotbolls vm 2022!

I takt med att vi närmar oss så kan du räkna med att svenska betting sidor och spelbolag kommer att överösa oss med både oddsbonusar och casinobonusar. Istället för att du ska leta upp oddsbra oddsbonusar, betting sidor med live stream och speltips så kommer vi att göra det åt dig. Håll koll på vår sida så kommer du att hitta bästa oddsbonusar och allt om VM 2022 och online betting. Se och spela på fotboll live =>

Biljetter VM 2022 i fotboll

Deadline VM-biljetter – viktiga datum att hålla koll för att köpa VM-biljetter

Se till att komma ihåg den 16 november 2022 som är det viktigaste datumet för dig som vill ha biljetter till VM 2022. Den 16 november hölls ett möte där det bestäms hur stor biljettkvot som tilldelas de nationella förbunden och får vi reda på hur många VM-biljetter och Svenska Fotbollförbundet och de svenska fansen får.

Biljettförsäljningen har redan börjat, men delats upp i olika etapper. Fifa öppnar upp igen för biljettköp under fyra nya tillfällen. Här är datumen att hålla kolla på för att köpa VM-biljetter:

  • 14 september-12 oktober (avslutad)
  • 16-28 oktober (avslutad)
  • 16 november – 28 november öppnar Fifa upp igen för biljettköp av fotbolls VM 2022 biljetter (avslutad)
  • 5 december – 31 januari öppnar Fifa upp igen för biljettköp
  • 13 mars – 3 april öppnar FIFA upp igen för köp av fotbolls VM 2022 biljetter
  • 18 april – 15 juli öppnar FIFA upp igen för dig som vill köpa fotbolls VM 2022 biljetter

Fotbolls VM 2022 biljetter priser – så mycket kostar VM-biljetterna

Hur mycket kostar det att åka och kolla på VM 2022? Matchbiljetternas priser är uppdelad i fyra olika kategorier: kategori 1, 2, 3 och 4. Kategori 4 är endast för ryska medborgare så det är kategori 1-3 som gäller för övriga supportrar.

Biljetterna kostar från 800 kr för den billigaste biljetten i gruppspelet till 10 000 kr för de dyraste finalbiljetterna. Sammanlagt kommer matcherna att ses av ungefär flera miljoner personer och majoriteten av dessa biljetter kommer gå till supportrar till lagen.

Fotbolls-VM 2022 biljetter - allt du behöver veta om VM 2022 biljetter!

VM-biljetterna är uppdelade i tre olika kategorier

Kategori 1 är den högsta prisklassen medan 3:an är den lägsta. Priserna ligger mellan 800 – 10 000 kronor beroende på match och kategori. Se nedan. Under hela turneringen kommer det, enligt FIFA, att finnas biljetter för runt 1000 kr utom till finalen, då kommer en supporter att få betala minst 3500 svenska kronor för en matchbiljett.

De dyraste biljetterna till finalen kommer hamna på ungefär 10 000 kr, men då lockar FIFA med att sitta bland Europas, och världens, kändiselit medan man tittar på finalen. De flesta biljetterna kommer delas ut till respektive lands fans. Men ett visst antal biljetter kommer gå till invånare i staden som står som värd för matchen samt lika många biljetter till medlemmar i det ryska fotbollsförbundet. Se och spela på fotboll live =>

Biljetter VM 2022

Köp fotbolls VM 2022 biljetter här

Ifall du ska köpa biljetter till fotbolls-vm så rekommenderar vi att du tar en titt på FIFAs hemsida. Där har du all information om biljetterna och kan även köpa biljetter direkt.

Övrigt relaterat till VM 2022 i Qatar

Här är alla fotbolls VM 2022 arenor som kommer att användas i Qatar. Läs hur lottningen av VM-gruppspelet och VM-grupperna där 4 VM-seedningsgrupper blir lottade till 6 VM-grupper går till samt ta del av spelschema för fotbolls VM 2022 i Qatar. Se och spela på fotboll live =>

Så säger UD om att resa till Qatar

Enligt svenska Utrikesdepartementet avråder man inte svenskar från att resa till vissa områden av Qatar. Dessa områden ligger dock i närheten av Ukraina där ingen av de tänkte spelorterna ligger. Reseavrådan gäller alltså inte om du endast åker till en stad där VM-matcher spelas. Precis som i många andra länder uppmanas man dock att vara försiktig.

UD skriver följande på sin officiella hemsida”Moskva samt ett antal andra städer i landet har den senaste tiden drabbats av ett stort antal bombhot riktade mot bland annat köpcentrum, järnvägsstationer och skolor. Svenska resenärer uppmanas att vara vaksamma och försiktiga, i synnerhet på offentliga platser, i och omkring offentliga byggnader, vid turistattraktioner, på allmänna transportmedel, och på andra platser med större folksamlingar samt att följa lokala myndigheters anvisningar.”

Fotbolls VM 2022 biljetter

Visum för resa till Qatar – vad gäller?

För att du ska kunna komma in i Qatar krävs inget visum för dig som svensk medborgare. Ditt pass måste vara giltigt minst sex månader efter att ditt visum löpt ut, skriver UD.

För de som vill åka och se på matcherna behövs dock inget visum. Istället krävs det att du har ett så kallat Fan ID som är giltigt tillsammans med ditt pass och dina matchbiljetter, skriver welcome2022.com

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply