bet365

Zlatan: ”Vi förtjänar att gå vidare”

På fredagen infaller det första mötet av två, mellan Sverige och Portugal i playoff till VM i Brasilien 2014. Båda lagen slutade på en andraplats i sina respektive grupper, men bara ett av dem kan nå avancemang efter den andra matchen nästa tisdag.

En av de mest upphaussade duellerna i matchen är den mellan nationernas två fixstjärnor, Cristiano Ronaldo och Zlatan Ibrahimovic. Den sistnämnde, som på måndagen mottog sin åttonde guldboll av Svenska Fotbollförbundet (SvFF) är självsäker inför de tuffa mötena – och anser sig vara mer värdig att åka till Rio de Janeiro nästa sommar än sin motståndare.

– Vi har haft svåra matcher genom gruppspelet, men detta har bara stärkt oss. Portugal är förmodligen favoriter med tanke på deras lag och individer, men vi kom två i samma grupp som Tyskland och vi förtjänar att gå till Brasilien mer, säger PSG-anfallaren enligt Goal.

Matchen på fredag går av stapeln på Estadio da Luz, till vardags Benficas hemmaborg i Lissabon, medan dubbelmötet avslutas i Stockholm och Friends Arena fyra dagar därpå.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply