Zlatan: ”Saknar United och Jose Mourinho”

Zlatan: "Saknar United och Jose Mourinho"

Zlatan i emotionellt tal till United

Svensken som flyttade från Manchester United till LA Galaxy för några månader sedan säger att han saknar Manchester United och tränaren Jose Mourinho.

Zlatan Ibrahimovic lämnade Manchester United efter drygt två säsonger på Old Trafford. Han var en start bidragande anledning till att man vann både Ligacupen och Europa League. En skada satte dock stopp för svensken under de sista matcherna på säsongen och under det sista året handlade det mesta om att återhämta sig. Tillslut blev det dock ingen fortsättning hos The Red Devils utan Zlatan valde att flytta till LA Galaxy och MLS.

Den 23 mars valde svensken att flytta till andra sidan Atlanten och nu säger han i ett tal till Manchester United att han saknar klubben och tränaren Jose Mourinho.

– Jag ser att det går bra för er och att ni tog er till final i FA-cupen. Jag är väldigt glad för er skull, säger Zlatan och tillägnar några ord till fansen:

– Allt är bra här och jag njuter av solen varje dag. Jag saknar alla fansen och saknar att spela på Old Trafford och se alla röda tröjor. Jag har väldigt bra minnen från min tid där. Jag vill tacka alla för stöder, adrenalinet och energin som ni gav mig när jag spelade där. Jag vill även tacka alla lagkamrater då ni var fantastiska och gjorde allt lätt för mig.

Zlatan som har en väldigt bra relation med Jose Mourinho säger att han saknar portugisen:

– Jag saknar dig också Mourinho. Du vet vad som krävs för att ni ska vinna. Det är ingen hemlighet, avslutar han.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply