bet365

Zlatan: Min fru vill Milan

Lämnar över valet till Helena Paris Saint-Germains Zlatan Ibrahimovic spekuleras det flitigt om för tillfället, med en glödhet form i Champions League och ett kontrakt som går ut till sommaren. Många frågar sig huruvida han kommer att stanna i den franska huvudstaden – inte om hans fru får bestämma. Zlatan Ibrahimovic sitter på ett kontrakt som löper ut till sommaren och ryktena om vart han kan tänka sig hamna härnäst är många och konstanta. Det har talats om USA och MLS såväl som Real Madrid och nu senast Manchester United. Även en återkomst till Milan har länge varit aktuellt, dock skall Zlatan ha tagit avstånd ifrån detta, om de inte når Champions League, vilket skulle kunna övertyga honom. Men nu låter det som att ett samtal med Helena Seger, hans sambo, kan ha fått honom att överväga en eventuell återkomst. Corriere dello Sport rapporterar att Ibrahimovic tar idén om att återvända till Milan och San Siro mycket mer seriöst när han blir pressad i den riktningen av sin familj. Helena sägs jättegärna vilja återvända till den italienska staden och spelaren själv skall enligt rapporter delegera beslutet till henne. Enligt Expressen så skall Corriere dello Sport sedan tidigare ha skrivit om denna fråga, såhär: ”Valet av Milan och Milano kan vara knutet till hans familj. Helena, hans sambo, betraktar Milan som sin favoritstad. Och Ibra äger fortfarande en lyxlägenhet i stadskärnan”. Faktorer som talar för ett eventuellt tillbakavändande för Zlatans del. - Min familj kommer att bestämma, sade 34åringen om sin framtid.

Lämnar över valet till Helena

Paris Saint-Germains Zlatan Ibrahimovic spekuleras det flitigt om för tillfället, med en glödhet form i Champions League och ett kontrakt som går ut till sommaren. Många frågar sig huruvida han kommer att stanna i den franska huvudstaden – inte om hans sambo får bestämma.

Zlatan Ibrahimovic sitter på ett kontrakt som löper ut till sommaren och ryktena om vart han kan tänka sig hamna härnäst är många och konstanta. Det har talats om USA och MLS såväl som Real Madrid och nu senast Manchester United. Även en återkomst till Milan har länge varit aktuellt, dock skall Zlatan ha tagit avstånd ifrån detta, om de inte når Champions League, vilket skulle kunna övertyga honom. Men nu låter det som att ett samtal med Helena Seger, hans sambo, kan ha fått honom att överväga en eventuell återkomst.

Corriere dello Sport rapporterar att Ibrahimovic tar idén om att återvända till Milan och San Siro mycket mer seriöst när han blir pressad i den riktningen av sin familj. Helena sägs jättegärna vilja återvända till den italienska staden och spelaren själv skall enligt rapporter delegera beslutet till henne. Enligt Expressen så skall Corriere dello Sport sedan tidigare ha skrivit om denna fråga, såhär: ”Valet av Milan och Milano kan vara knutet till hans familj. Helena, hans sambo, betraktar Milan som sin favoritstad. Och Ibra äger fortfarande en lyxlägenhet i stadskärnan”. Faktorer som talar för ett eventuellt tillbakavändande för Zlatans del.

– Min familj kommer att bestämma, sade 34åringen om sin framtid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365