Zlatan briljant i PSG:s kross

Paris Saint-Germains ligastart har lämnat mycket att önksa. Visserligen var laget inför dagens sammandrabbning med Saint-Étienne obesegrat, men med en seger och två oavgjorde på de tre inledande matcherna märks det att de regernade mästarna inte varit i fas.

Dagens match, mot Saint-Étienne som tidigare nämnt, blev en återkomst för Zlatan Ibrahimović efter ett kort skadeuppehåll. Och som han kom tillbaka.

Ett hattrick blev dagens facit för svensken.

Men matchens första mål var inte något som någon av de utpräglade målskyttarna gjorde. Utan Saint-Étiennes keeper Stephane Ruffier stod för en dålig bollmottagning, och den rullade in i eget mål.

Sedan var det Zlatan-dags. 2-0 gjorde han i den 41:a minuten genom en stenhård nick, och 3-0 i den andra halvleken efter att ha rundat målvakten.

Cavani hann placera in ett skott stolpe in till 4-0, innan just Zlatan punkterade matchen med sitt 5-0-mål