• Error, no group ID set! Check your syntax!

Zidane tror inte att Gareth Bale lämnar Real Madrid i sommar

Zidane tror inte att Gareth Bale lämnar Real Madrid i sommar

Bale stannar i Real Madrid?

Enligt lagets tränare Zinedine Zidane kommer Gareth Bale inte att lämna den spanska huvudstadsklubben under sommarens transferfönster.

Gareth Bale är ständigt på tapeten när det kommer till spelarförsäkningar i Real Madrid. Den Walesiska superstjärnan har dragits med stra skadeproblem under sin tid i Real Madrid och trots att det inte blir mycket spel på Santiago Bernabéu kan han komma att stanna. På en presskonferens under lördagsförmiddagen säger nämligen Zinedine Zidane att han tror att Bale stannar.

– Han är en viktig spelare för oss och min känsla är att han kommer stanna, säger Zidane om Gareth Bale.

Zidane tror inte att Gareth Bale lämnar Real Madrid i sommar

Stort intresse för att värva Bale i sommar

Skulle superstjärnan inte fortsätta i Real Madrid finns det en hel del klubbar som är intresserade av spelarens tjänster. Det är framför allt Manchester United som tidigare kopplats ihop med en flytt för Bale. Även lag som ChelseaManchester City och Paris Saint-Germain sägs vara villiga att köpa loss 28-åringen om priset är rätt. Det har även pratats om en återkomst till Tottenham Hotspur. Om den engelska huvudstadsklubben skulle vara beredda att betala en stor summa för Bale är dock oklart.

Det senaste priset som florerat för Bale är runt 80 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply