Zidane: Ingen ska ersätta honom

Zidane: Ingen ska ersätta stjärnan

Tränaren: Vi behöver ingen målvakt just nu

Ett av Real Madrids största problem under de senaste säsongerna har varit målvaktsproblemen. Men trots det så verkar Zinedine Zidane inte vilja ta in en ny målvakt under januarifönstret.

Trots det ojämna målvaktsspelet så har Real Madrids senaste säsongen varit kantrade av succéer. Till exempel har de två senaste fotbollsåren slutade i Champions League-titlar, samt ett ligaguld. Så man kan inte säga att det förstört allt för mycket för Madrid-klubben.

Men det har till stor del berott på att det geniala anfallsspelet har varit så pass bra att man glömt av målvaktstavlorna från framför allt Keylor Navas.

Ska inte ersätta honom nu

SE: Real Madrids enorma löner

Dock så har den här säsongens anfallsspel inte kunnat hjälpa till, och Navas har fortsatt att blivit hårt kritiserad. Framför allt trots Kepa från Athletic Club eller David de Gea från Manchester United kunnas ta över costaricanens plats snart.

Men det kommer inte bli i januari. För enligt spanska Marca så säger Real Madrid-tränaren Zidane att det inte finns någon tanke att ersätta Navas redan i januari, trots krav från så väl experter som sant att det måste göras.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply