Xavi Hernandez pratar med den holländska stjärnan om framtiden i Barcelona!

bet365
Xavi Hernandez pratar med den holländska stjärnan om framtiden i Barcelona!

Även om Memphis Depay inte har varit i Barcelona i 18 månader pratar den holländske anfallaren fortfarande om sin framtid i Barcelona Se och spela på fotboll live =>

Innan han skadades förra säsongen var han lagets bästa forward – men sedan dess har Xavi Hernandez ersatt honom och nu är han plötsligt inte längre i ropet. Förra sommaren såg det ut som att han skulle kunna bytas ut men när inga bra erbjudanden kom in så bestämde han sig för att stanna på Camp Nou.

Han kommer att omvärdera sin framtid i januari eftersom det verkar som om han har mindre ansvar. Han kommer att prata med Xavi om vad detta innebär för honom, men till skillnad från förra gången de pratade kommer han att försöka hålla Memphis i åtanke.

Xavi vill behålla Memphis på grund av det djup han ger och vet att Barcelona inte kommer att skriva på många nya spelare i vinter. De är inte heller längre beredda att låta honom lämna som free agent eftersom det inte skulle öka deras lönetak tillräckligt mycket för att skriva kontrakt med en annan spelare.

Även om Memphis kontrakt löper ut kommer han inte att kunna prata med andra lag förrän i januari. Om den holländske anfallaren är nöjd med att fortsätta som ett rotations alternativ kan det vara bättre för båda parter att hålla kontakten vid liv under sommaren. Vid den tidpunkten skulle Memphis ha gått 18 månader utan regelbunden fotboll. Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

Fler potentiella övergångar:

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply