Wojciech Szczesny överens med Juventus om flytt

Wojciech Szczesny överens med Juventus om flytt
bet365

Juventus vill värva Wojciech Szczesny

Enligt italiensk press ska Juventus vara överens med målvakten om det personliga kontraktet och det enda som återstår är att komma överens med Arsenal om en transfersumma.

Med Petr Cech mellan stolparna ser Wojciech Szczesny inte ut att återvända till den engelska huvudstadsklubben. Den polske målvakten har under de två senaste säsongerna varit utlånad till AS Roma Serie A och nu tyder det mesta på att målvakten kommer stanna i stövellandet även nästa säsong, men inte i huvudstaden. Flertalet klubbar är ute efter spelarens tjänster men de som ska vara närmast en övergång för målvakten är Juventus. Den gamla damen ska vara överens med spelaren om ett kontrakt men det återstår att se om den svartvita klubben kommer överens med Arsenal om en övergångssumma.

SE ÄVEN: Juventus lönelista

Det kommer inte bli någon billig historia för Juventus att värva in Gianluigi Buffons ersättare. Italienarna ska tidigare ha presenterat ett bud på åtta miljoner euro, men Arsenal ska ha förkastat erbjudandet då man vill ha minst 15 miljoner euro för spelaren som hunnit bli 27 år.

Enligt Calciomercato ska Juventus se Szczesny som Buffons ersättare men det är oklart om den italienske legendarmålvakten väljer att fortsätta ännu ett år på Juventus Stadium eller om han lägger handskarna på hyllan redan i sommar. Oavsett Buffons beslut ska Szczesny inte vara helt negativ till att agera reservmålvakt under den kommande säsongen för att därefter överta positionen som förstemålvakt mellan stolparna.

Wojciech Szczesny överens med Juventus om flytt

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply