Willian nära Manchester United

Willian nära Manchester United

Mourinho ger inte upp – vill värva Willian

Jose Mourinho fortsätter att göra det han kan för att få Willian till Manchester United. Nu hoppas han på att klubbarna ska kunna nå en överenskommelse, och att brassen ska kunna komma till Old Trafford under sommaren.

Det har varit en del klubbar som ryckt i Willian, så väl som i sommar som under det förra året. En av de som ryckt mest är Manchester United. Det då Jose Mourinho sedan tiden i Chelsea ska vara väldigt förtjust i mittfältaren. En övergång som dock skulle kunna komma att kosta rejält.

För förut har brassen inte varit till salu. Men nu ska dock London-klubben ha kommit fram till en prislapp. Det är något som den spanska tidningen Mundo Deportivo rapporterar. Det kommer att kosta FC Barcelona runt 850 miljoner kronor för att värva spelarens om varit i Ryssland under sommaren för att spela med det brasilianska landslaget.

Manchester United vill köpa loss stjärnan

Läs mer: Bästa anfallarna i VM 2018

Enligt brittisk tv kan spelaren lämna Stamford Bridge i sommar och skriva på för The Red Devils. Brassen ska inte vara nöjd med Antonio Conte och nu sägs han kunna lämna om italienaren fortsätter på sin tränarpost även nästa säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply