West Ham segrade i London-derbyt

Ett QPR påväg mot kris med endast två inspelade poäng hittills under säsongen tog emot West Ham hemma, och det skulle inte dröja länge innan krisstämpeln åter var framme.

1-0 skulle kom nämligen tidigt till gästande West Ham. Redan i den 3:e minuten Matthew Jarvis nicka in ledningsmålet bakom Julio Cesar efter att vad som såg ut att vara ett misslyckat skottförsök från Kevin Nolan hamnat på Jarvis huvud.

2-0-målet kom efter en hörna då det först var stor kalabalik i QPRs straffområde. Ben och sparkar flög lite varstans innan Samora kunde rensa från sitt straffområde. Den rensningen visade sig dock inte bli särskilt effektiv då bollen direkt hamnade hos West Hams Tomkins ute på högerkanten. Engelsmannen lyfte återigen in bollen i straffområdet och nådde fram genom ett oorganiserat QPR-försvar till Vaz Te som kunde dubbla West Hams ledning till 2-0.

QPR lyckades reducera genom ett drömmål i den 57:e minuten. Det var nyinbytte Adel Taarabt som förde bollen framåt mot mål och först skottfintade sig förbi en West Ham-försvarare innan han med ett kanon-skott en bit utanför straffområdet kunde trycka in QPRs första och enda mål för matchen.

I den 75:e matchminuten kom precis det som ett måljagande QPR inte behövde när Samba Diakite fick sitt andra gula kort efter en tackling på Guy Demel, och därmed blev utvisad. Diakite som blev inbytt i den 55:e minuten hann alltså bara vara på planen i cirka 20 minuter.

Närmare än 2-1-målet kom aldrig QPR någon seger, och Londonlaget fick återigen se sig besegrade och får nu istället fortsätta vänta på sin första seger i ligan samtidigt som man stannar kvar längst ner i tabellen.