West Ham fortsätter jaga Mario Mandzukic

West Ham jagar Mario Mandzukic

Vill värva från Juventus

West Ham ger inte upp hoppet om att plocka in Mario Mandzukic. Londonklubben är benägna om att värva anfallaren, uppger Football Italia.

West Ham har inlett Premier League-säsongen överraskande svagt. För tillfället ligger man på plats 17, endast en poäng från nedflyttning. På grund av detta talas det om att klubbens ledning kommer att leta efter nyförvärv i vinter för att förstärka spelartruppen. En av de spelare som kan plockas in är Juventus anfallare Mario MandzukicWest Ham vill värva spelaren, enligt Football Italia.

Juventus påstås kräva cirka 18 miljoner pund för att släppa kroaten. Det återstår nu att se om West Ham är beredda att betala den summan.

Det ryktas om att Londonklubben är osäker på om italienaren Simone Zaza kommer att stanna i föreningen efter det kommande transferfönstret. Därför börjar man nu leta efter en ny anfallare, och där ska man se Mandzukic som en bra ersättare.

Dessutom hoppas man att man kan locka 30-åringen till England med att spelaren då återigen skulle få samarbeta med Slaven Bilic. Under Bilics sex år som förbundskapten för Kroatien tränade han Mandzukic och gav spelaren chansen i landslaget. Det är dock osäkert om Bilic ens kommer att träna West Ham inom en snar framtid. Tidigare idag kom uppgifter som sade att West Ham kan sparka sin nuvarande tränare och ersätta honom med Roberto Mancini.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply