• Error, no group ID set! Check your syntax!

Wayne Rooney nära MLS

Wayne Rooney nära MLS

Förre Manchester United-stjärnan närmar sig MLS

Wayne Rooney har haft en helt lysande karriär bakom sig. Han må ha haft en tuff säsong under det här året i Everton, men efter alla sina år i United så kommer han bli ihågkommen som en legend i klubben.

Men nu kommer han att dock att lämna Premier League. Det ryktades en del om att han ska gå till den nordamerikansk ligan MLS, något som kommer verkar kunna bekräftas inom kort.

För till exempel så ska engelsmannen åka till Belfast under nästa vecka för att avsluta affären.

Kan gå till Washington D.C

Wayne Rooney kommer ju inte åka med den engelska VM-truppen i Ryssland då han lagt sina landslagsskor på hyllan. Men istället kommer han nu att få lägga fokus på att flytta till USA, eller Kanada. Men troligtvis blir det de Förenta Staterna.

Framför allt är det Washington D.C som är aktuellt för britten. Det handlar nämligen om rykten om att Wayne Rooney ska bli klar för  D.C United – kanske redan under nästa vecka. Det uppger engelska Daily Mail under lördagen.

Så kanske kommer Rooney att följa sina Lions från den nordamerikanska östkusten. England, som bland annat möter Belgiens VM-trupp 2018, förväntas gå vidare ur sin grupp i VM.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply