Wayne Rooney har bestämt sig – lämnar United i sommar

Wayne Rooney har bestämt sig - lämnar United i sommar

Rooney lämnar Manchester United

Enligt brittisk press kommer Wayne Rooney lämna Old Trafford i sommar efter 13 år i klubben. Var anfallaren går är dock inte klart ännu.

Wayne Rooney har under en längre tid har det jobbigt i Manchester United. Spelaren har inte längre den roll haft tidigare och samtidigt som det endast blir värre och värre har engelsmannen nu bestämt sig för att lämna United. Det är Daily Mail som kommer med uppgifterna om att spelaren redan ska ha meddelat sina lagkamrater om att han kommer lämna klubben i sommar men att han ville göra det när han var i högform.

Wayne Rooney har missat Uniteds två senaste matcher på grund av skada och kommer med största sannolikhet även tvingas stå över torsdagens Europa League-match mot Anderlecht på bortaplan. Spelaren sägs vara beredd att stanna i United om Jose Mourinho ger honom speltid men då laget fungerat utan anfallaren tyder det mesta på att det blir en flytt i sommar.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Manchester Uniteds storstjärnor

Anfallaren som fyller 32 år till hösten är en av lagets bäst betalda spelare och sägs ha flera erbjudanden att välja mellan i sommar. Det har pratats om allt från en återkomst till Everton och flytt till MLS till spel i Indien eller den kinesiska superligan där det sistnämnda sägs vara det mest sannolika.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply