Holland VM trupp 2022 – Holländska truppen till fotbolls-VM 2022!

Frankrikes trupp VM 2018 – Franska truppen till fotbolls-VM 2018!

Hollands spelartrupp Fotbolls-VM 2022

Hollands VM trupp 2022? En av de största favoriterna i turneringen är Nederländerna, Holland eller Oranje som det nederländska landslaget kallas. Holland lyckades inte ta sig till Fotbolls-VM 2018, men denna gång har det gått bättre. Det gick bättre under EM 2020 tog man sig till åttondelsfinal där man förlorade mot Kroatien med 2-0. Nu är man tillbaka i VM och ska vara med i kampen om guldet. Holland var med i fotbolls-VM 2014 år sen då man spelade om tredjepris mot Brasilien.  Holland åkte hem med bronset efter att ha vunnit med 3-0. Se och spela på fotboll live =>

Holland VM trupp 2022 - Holländska truppen till fotbolls-VM 2022!

Tar man en titt på vilka spelare som finns i den holländska truppen finns risken att man tappar hakan. Man hade ett otrolig lag redan i EM för två år sedan och ser man på namnen i dagens trupp har man endast blivit bättre. Streama VM live här =>

Holland VM trupp 2022 - Holländska truppen till fotbolls-VM 2022!

Hollands trupp till Fotbolls-VM har precis genomgått en generationsväxling. Nästan alla spelare är mellan 18 och 25 år och spelar i något av Europas största fotbollslag. Davy Klaassen, Memphis Depay, Virgil van Dijk, Frenkie de Jong och Davy Klaassen är endast några av alla stjärnor som finns i Hollands trupp till VM i fotboll.

Lägg till en bra backlinje och Jasper Cillessen mellan stolparna och du har ett näst intill ostoppbart lag. Detta för Sveriges del. I VM-kvalet 2022 förlorade Sverige mot Holland som visade att de är oslagbara då man förlorade i Amsterdam arenA med 2-0.

Hollands matcher i VM 2022 ser på pappret ut att vara ganska lätta. Man ställs mot värdlandet Qatar, Ecuador och Senegal där det sistnämnda landet kan vara de som ställer till med problem. Det ska dock krävas något stort för att holländarna inte ska ta sig vidare från gruppen då Qatar och Ecuador inte ska vara några svåra motståndare. Det gäller dock att aldrig säga aldrig. Oavsett vilka som blir Hollands spelare i VM kommer man ha ett otroligt lag på plan.

Hollands odds i VM 2022 är bland de lägsta tillsammans med Tyskland, Brasilien och Spanien. Man är dock en av de tre favoriterna till att vinna turneringen.

Hollands VM-trupp 2022

Louis van Gaal har format ett landslag som är starkt på alla områden. Nederländerna förväntar sig mycket den holländska VM-truppen och ett bättre VM i år. Det stora hoppet har lagts på lagkaptenen Van Dijk som har varit superstjärnan i flera år Samtliga spelbolag är överens om chanserna man har att prestera i turneringen. Hollands VM-trupp är en av de starkaste som kommer att delta i denna VM-turnering. Nederländerna är med på topp fem att vinna turneringen och här har vi samlat ihop odds på Holland i VM 2022.

  • Odds att Holland vinner VM (vinnarodds): 6.50

Holländska VM-truppen 2022 fotboll

VM-grupp: Grupp A
Ranking: 8 på FIFAs ranking
Förbundskapten: Louis van Gaal

Här hittar ni den holländska VM-truppen 2022. Hollands VM-trupp består av 26 fotbollsspelare och 5 målvakter. Nederländernas herrlandslag i fotboll, ofta kallat Oranje, representerar Holland i detta fotbolls-VM. Hollands trupp till VM utgörs av nedanstående spelare som är Hollands bästa fotbollsspelare. Det är dessa spelare som ska försöka vinna VM-guldet åt Holland. Streama VM live här =>

Hollands VM trupp 2022

Målvakter: Jasper Cillessen, Justin Bijlow, Mark Flekken, Remko Pasveer, Andries Noppert.

Försvarare: Daley Blind, Stefan de Vrij, Virgil van Dijk, Matthijs de Ligt, Denzel Dumfries, Nathan Ake, Jurrien Timber, Tyrell Malacia, Devyne Rensch, Mitchel Bakker, Sven Botman, Jeremie Frimpong, Pascal Struijk, Micky van de Ven.

Mittfältare: Frenkie de Jong, Steven Berghuis, Davy Klaassen, Marten de Roon, Jordy Clasie, Ryan Gravenberch, Teun Koopmeiners, Guus Til, Kenneth Taylor, Xavi Simons.

Anfallare: Memphis Depay, Luuk de Jong, Steven Bergwijn, Vincent Janssen, Donyell Malen, Wout Weghorst, Cody Gakpo, Arnaut Danjuma, Noa Lang, Brian Brobbey.

Resultat för Holland i VM 2022

Holland inledde på det sätt som en förväntades, och kunde ta sig till kvartsfinal VM 2022. För det började med en gruppseger för Senegal, något som ändå var förväntat. Därefter följdes det upp med en härlig 4-3-seger i åttondelsfinalen mot Argentina.

Hollands bästa målskytt i VM-kvalet (inkl Playoff):

  • Memphis Depay: 12 mål
  • Davy Klaassen: 4 mål

Fler information om Fotbolls VM samt Holland hittar du på den holländska fotbollsförbundets hemsida.

Hollands fotbolls-VM 2022 trupp: spelarna i Hollands VM-trupp som kan avgöra VM 2022

Memphis Depay: Anfallaren från Atlético Madrid är den som ska bära Holland på sina axlar, likt EM för två år sen. Memphis Depay var den holländaren som gjorde flest mål i kvalet (4) och vann även skytteligan i EM i hemlandet för två år sen. Viktig både defensivt och offensivt och är en av världens bästa fotbollsspelare.

Davy Klaassen: Manchester Uniteds mittfältare har verkligen hittat rätt i klubblaget. Formen smittar av sig i landslaget och tillsammans med andra stjärnor kan det bli lekstuga för mittfältaren i turneringen. Väldigt viktig för laget.

Davy Klaassen: Supertalangen som sommaren 2017 gick till PSG är en avgörande spelare. Trots att han endast är 19 år visat han otrolig mognad och leker fotboll tillsammans med Neymar och Cavani i klubblaget. I landslaget har han dock inte fått spela lika mycket men detta kan bli mästerskapet där den före detta Monaco-spelaren slår igenom på riktigt med Hollands trupp VM som ska gå för guld i Qatar. Streama VM live här =>

Hollands spelprogram i VM 2022

Hollands hade en ganska bra dag när Lottningen av VM 2022 avgjordes. Man ställdes mot Ecuador, Senegal och Qatar och man är därmed storfavoriter att vinna gruppen och gå vidare. Med tanke hur bra det gick för Holland i EM för två år sen är man även favorittippade i denna turnering.

Precis som när det kommer till Sverige matcher i VM kommer även holländarna att spelas på tre olika arenor. Qatar har valt att sprida ut mästerskapet på i elva städer med totalt tolv fotbollsarenor som spelplaner. Detta gör även att tidsskillnaderna Sverige – Qatar är olika beroende på var man spelar.

Hollands VM-matcher i Qatar

När spelar Hollands sin första match i VM 2022? Så när spelar Hollands sina matcher i VM i Qatar? Favorittippade inleder Hollands VM trupp 2022 med sin första match den 16 juni då man ställs mot Ecuador. Man bör vinna denna match men vi som såg holländarnas debut i EM 2016 mot Rumänien vet att allt kan hända.

När spelar Hollands nästa match i VM? Nästa match är mot Qatar den 21 juni och den tredje och sista matchen mot Senegal, Detta den 28 juni. Detta är även den sista dagen för gruppspelet innan man går över till utslagsfasen av turneringen.. Holland kommer med största sannolikhet att vinna sin grupp. Detta före Senegal som kan bli klar tvåa. Det är oklart vem man för möta då det är upp till andra många andra matcher i fotbolls-VM.

Vilka lag har Hollands i sin VM-grupp? Hollands spelar i VM-gruppen Grupp A. De lag som spelar i Grupp A utöver Hollands är Portugal, Iran och Marocko. Här kan du se samtliga Fotbolls-VM 2022 grupper – ett bra sätt att få en överblick över alla grupper i fotbolls-VM 2022

Silly Season hittar du allt om VM i Qatar 2022. Allt om spelschema för fotbolls-VM 2022, TV-tider fotbolls-VM 2022 och vilka kanaler som sänder matcherna i VM 2022, vart landslagen kommer att bo, Fotbolls-VM 2022 arenorna som kommer att användas i Qatar m.m.

Vanliga frågor om Hollands VM trupp 2022

Har du några frågor kring Hollands trupp i VM 2022 är det bara att slänga iväg en kommentar så svarar vi på din fråga så snabbt som möjligt. Artikeln med Hollands trupp kommer självklart att uppdateras löpande med allt från truppen, fakta, odds och statistik om Hollands och spelarna i det holländska landslaget. 

Förutom Hollands har även Sveriges trupp till VM släppts, detta samtidigt som Tyskland presenterade sin spelartrupp.

Odds VM 2022 är släppta och det går att se vilka som är favoriter till att vinna det hela. Det går självklart att spela på att Hollands vinner Fotbolls-VM 2022.

Nederländerna VM trupp 2022 - Nederländska truppen till fotbolls-VM 2022!

Hollands VM trupp 2022

Odds VM 2022 är släppta och det går att se vilka som är favoriter till att vinna det hela. Det går självklart att spela på att Sydkorea vinner Fotbolls-VM 2022.

Silly Season har tagit fram allt inför Fotbolls VM 2022, och inte bara Hollands VM trupp 2022. Du hittar allt från spelschema alla matcher i VM 2022 och Sveriges matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2022 och bäst odds på fotbolls VM.

Letar du info om endast Sveriges matcher i VM 2022? Vi har även tagit fram TV-kanaler för Sveriges matcher och TV-tider för de matcher Sverige kommer att spela. Det går även att se Brasiliens VM-trupp här.

Hollands VM trupp 2022? Vem som har rättigheter till Fotbolls VM 2022 är även det klart. Då det kostar mycket är det två bolag som gått ihop och köpt loss sändningsrättigheterna för VM 2022.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply