”Villa är en nyckelspelare”

Under gårdagskvällen tog Barcelona emot Sevilla på Camp Nou och lyckades vända ett 0-1-underläge till seger. Bakom vändningen låg bland andra David Villa som fixade kvitteringsmålet. 

”Vi har alltid påstått att Villa är en nyckelspelare för oss. Han vet alltid vart han har målet och gjorde ett mål i matchen. Lyckas han hålla matchformen uppe så kommer han inta en viktig roll inför säsongsavslutningen”, citeras Roura av spanska Marca. 

Cristian Tello var en annan spelare som påverkade matchen i Barcelonas favör. I halvtid bytte talangen in och öppnade genast upp Sevillas välorganiserade försvar.
”Han var en viktig faktor i gårdagens match. Sevilla försvarade sig effektivt och stängde ytorna för oss. Tello öppnade upp försvarslinjen och gav sina medspelare större ytor att gå på”, fortsätter Roura.

På tisdagen drabbar de båda giganterna samman i ett första möte i den spanska cupens semifinal.
”Vi har tre dagar att förbereda oss på. Jag kommer att diskutera förberedelserna med Tito och Aureli (Altamira, Barcelonas fystränare) och sedan ta vissa nödvändiga beslut. ’Clásicos’ är alltid viktiga matcher och tisdagens match kanske är viktigare än vanligt.” 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365