• Error, no group ID set! Check your syntax!

Vilken kanal sänder Serie A 2018/2019? Se här!

Serie A på TV 2018/2019? Vem sänder & vart sänds Serie A 2018/19?

Vilken kanal sänder Serie A 2018/2019 i Sverige? Vem sänder italienska ligan? Se alla Serie A matcher live online. I övrigt så ser ut att vara problematiskt för dig som vill se Serie A på TV hösten 2018 i Sverige då inga svenska TV-kanaler har köpt TV-rättigheterna till Serie A 2018/2019, men det går att spela och se på Serie A via live stream hos bet365 och Unibet. Se och spela på samtliga Serie A matcher hos bet365 och hos Unibet som direktsänder samtliga Serie A-matcher via live streaming. Registrera dig genom att klicka på bet365 och Unibet så hamnar du rätt direkt.

TV tider Serie A

Vem sänder italienska ligan? Här går det att se vilken kanal Sänder Serie A

Att brittiska Premier League är den ligan som flest svenskar följer och gillar är ingen nyhet. Men faktum är att Serie A och den italienska fotbollen trots allt legat nära svenskarnas hjärtan. Det handlar ju framför allt om Gre-No-Li som sagt Serie A på kartan för svenskarna. Men även en viss Zlatan Ibrahimovic fick så klart också de nyare generationerna att börja följa den italienska fotbollen.

Så därför vill många streama Serie A, men då behöver en dock veta Vilken kanal sänder Serie A. Fram till det senaste har det alltså varit Viaplay som varit din live stream för Serie A. Men faktum är att Viasat släpper sina rättigheter för italiensk och spansk fotboll. Eller? Det är som så att det kommer bli budgivning om rättigheterna. Vi får se om Viaplay fortsätter, eller om det blir ett annat TV-hus istället.

SE DE ITALIENSKA LAGEN I CL!SE & SPELA PÅ SERIE A
 399 kr i månaden+ 1000 kr i bonus (18+, R&V)
Serie A tv kanalTV kanal Serie A Sverige
Klicka här!Klicka här!

Serie A sänds hos flertalet spelbolag

Med tanke på att det trots allt är många som tycker om den här ligan så ska vi på Silly Season Sverige idag ta och titta på hur en ska göra för att streama den italienska ligafotbollen live.

Det en kommer att vara i behov av är egentligen bara ett fungerande kreditkort och vara bosatt i Sverige eller ett annat skandinaviskt land.

Många älskar italiensk fotboll – Vilken kanal sänder Serie A?

Det har sedan 2015 varit Viasat som haft rättigheterna till Serie A. Exakt hur det blir kommer vi inte kunna säga än. Men troligtvis handlar det om att Viasat försöker köpa rättigheterna igen. Om det inte händer så kan vi på redaktionen tänka oss två alternativ.

Antingen köper C more tillbaka rättigheterna. Det vill säga att Viasat ger upp och helt enkelt åter CMore köpa sig till Serie A. Men det finns en till konkurrent som är sugen på att fixa rättigheterna. Och det handlar förstås om Disovery. Redan nu äger de Europa League, samtidigt som de tar över Allsvenskan från och med 2020. Vilket blir nästa steg?

Vilken kanal sänder Serie A? Så gör du för att streama Serie A

Det är inget svårt att skaffa sig ett abonnemang hos Viasat. Det enda du krävs kunna göra är att du registrera dig, och godkänner betalningen. Det kommer då att handla om 399 kr i månaden, något som ger dig rättigheterna till att streama mängder av sportevenemang från hela världen.

Steg för steg – Vilken kanal sänder Serie A

Börja med att klicka här. När du har gjort det så tas du till Bet365. Fyll nu i alla dina uppgifter. När det här gjort samt satt in pengar på ditt konto kan du spela och njuta av Serie A live stream varje helg. Det inkluderas även ännu mer sport som du nu kan se live i din mobil eller surfplatta varje dag.

Betta på Serie A

Många gillar att lägga odds på Serie A-matcher, och den italienska ligan rent generellt. Vi vet ju till exempel att det är fullt möjligt att spela på vem vinner Serie A och liknande. Det här med vinnarodds Serie A är något som förstås är trevligt att spela på.

Vilken kanal sänder Serie A

Dessutom går det ju alldeles utmärkt att spela på matcherna i sig. Vi vet att det finns väldigt mycket att spela på. Kanske vill du lägga på att det blir många hörnor? Eller mål? Det är inte heller ovanligt med att det smäller mycket. Så kanske blir det aktuellt att spela på många gula och röda kort. Hur som helst så kan ni spela på det allra mesta vad det gäller Serie A.

Därför vill svenskarna veta vilken kanal sänder Serie A

Många svenskar gillar att titta på Serie A. Det här är något som så väl GrNoLi på 50-talet har att tackas för, men även Zlatan Ibrahimovic. Hur som helst är det bra att veta om att rättigheterna till Serie A inte är helt spikade ännu. Vi tror att det kan bli Viasat igen, men de kan förlora TV-rättigheterna Serie A i Sverige under sommaren.

Så fort vi vet exakt vilka som sänder Serie A i Sverige så kommer ni att uppdateras med det här.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply