Vilka lag åker ur Allsvenskan 2022? Odds!

Vilka lag åker ur Allsvenskan

Vilka lag åker ur Allsvenskan 2022?

Vilka åker ur Allsvenskan 2022? Vilka lag åker ur Allsvenskan 2022? Hur många lag åker ur Allsvenskan? Två lag åker ur Allsvenskan direktLag att åka ur Allsvenskan 2022? De två sist placerade klubbarna i Allsvenskan under säsongen 2022 flyttas ned till Superettan 2022 och ersätts av de två först placerade lagen i Superettan. Det tredje sist placerade laget i Allsvenskan får kvalspela mot trean i Superettan i dubbelmöte på hemma- och bortaplan. Du hittar oddsen för spelet och även oddsen hos flera av de största spelbolagen. Se och Spela på fotboll live =>

Vilka lag åker ur Allsvenskan

Vem åker ur Allsvenskan 2022?

Vilka åker ur Allsvenskan 2022? Så frågan är vilka åker ur Allsvenskan 2022? Precis som i toppstriden är det alltid en hård kamp i botten. Då gäller det dock att inte åka ur och flyttas ned till Superettan Det är ofta nykomlingarna för säsongen som har lägst odds att flyttas ner en division.

Vad är oddsen på att GIF Sundsvall åker ut Allsvenskan? Hur stor är chansen att IFK Värnamo åker ur Allsvenskan? Det är frågor vi får vänta med att få svar på tills början av november månad då serien ska avslutas. Tar vi en titt på vad spelbolagen tror är de båda favoriterna nykomlingar. Detta tillsammans med Degerfors som hade det väldigt svårt under 2021. Det återstår att se om man klarar sig kvar 2022. Denna säsong verkar nämligen nykomlingarna vara bättre än vanligt. Se och Spela på fotboll live =>

Så slutar Allsvenskan enligt spelbolaget. Svaret på frågan ”Vilka lag åker ur Allsvenskan 2022?” är fortfarande oklart.

Så slutar Allsvenskan 2021

Vilka åker ur Allsvenskan 2022

Vilka lag åker ur Allsvenskan 2022? Här ser vi vad Sveriges största spelbolag tror om bottenstriden i Allsvenskan 2022. Som vi tidigare nämnt är det Varbergs BoIS (1,40) som tillsammans med Falkenberg (1,80) är de många tror kommer åka ur. Den gångna säsongen hade Falkenberg (1,80) det tufft och då var det de som hade lägst odds på att åka år. Av nykomlingarna tror man att det är Mjällby AIF som klarar sig bäst.

Vill man satsa på en överraskning kan det vara värt att lägga en slant på Östersund eller IK Sirius (3,50).

Lag att åka ur Allsvenskan (utan kval) Odds
GIF Sundsvall 1,90
IFK Värnamo 2,10
Degerfors 3,00
Helsingborg 3,00
Mjällby 3,50
Varberg 3,50
Sirius 8,00

Senaste odds hittar du här!

Vilka lag åker ur Allsvenskan 2022?

Vilka lag åker ur Allsvenskan 2022? Vilka åker ur Allsvenskan 2022? Ser vi till hur oddsen såg ut den gångna säsongen hade spelbolagen nästan helt rätt. Förutom att man trodde att Sundsvall skulle trilla ner hade man tre rätt. Det var AFC UnitedHalmstads BK och Jönköping Södra (kval) som fick ett respass ner till Superettan. Inget av lagen har lyckats ta sig tillbaka till högsta divisionen efter en säsong i Superettan.

Det finns alltid överraskningar som kan hända. Till exempel 2015 då Helsingborg åkte ur Allsvenskan. Då var oddset 10.00.

Lag att åka ur Allsvenskan (utan kval) Odds
GIF Sundsvall 1,90
IFK Värnamo 2,10
Degerfors 3,00
Helsingborg 3,00
Mjällby 3,50
Varberg 3,50
Sirius 8,00

Fullständiga och uppdaterade odds hittar du här!

Vilka lag åker ur Allsvenskan

Vilka åkte ur Allsvenskan 2016-2022?

Vilka har åkt ur Allsvenskan under tidigare säsonger? Här går vi igenom vilka som åkte ur Allsvenskan under säsongerna 2016-2022.

Vilka åkte ur Allsvenskan 2022?

Vilka åkte ur Allsvenskan 2022? Det var GIF Sundsvall och IFK Värnamo som förväntas åka ur Allsvenskan 2022.

Vilka åkte ur Allsvenskan 2021?

Vilka åkte ur Allsvenskan 2021? Det var Östersund och Örebro som åkte ur Allsvenskan 2021. Detta efter att ha slutat sist och näst sist med 14 respektive 18 poäng i den Allsvenska tabellen 2021. Halmstads BK åkte ut efter förlust i kvalet.

Vilka åkte ur Allsvenskan 2020?

Vilka åkte ur Allsvenskan 2020? Det var Helsingborgs IF och Falkenbergs FF som åkte ur Allsvenskan 2020. Detta efter att ha slutat sist och näst sist med 26 respektive 24 poäng i den Allsvenska tabellen 2020.

Vilka åkte ur Allsvenskan 2019?

Vilka åkte ur Allsvenskan 2019? Det var AFC Eskilstuna och Sundsvall som åkte ur Allsvenskan 2019. Detta efter att ha slutat sist och näst sist. Kalmar FF hamnade på kvalplats men slog IK Brage i kvalet, något som gör att man fick stanna kvar i den högsta serien.

Vilka åkte ur Allsvenskan 2018?

Vilka åkte ur Allsvenskan 2018? Denna gång var det Trelleborgs FFDalkurd och Brommapojkarna (kval) som fick packa väskorna för spel i Superettan. Trelleborg var aldrig riktigt nära att hänga kvar i högsta divisionen. Storsatsande nykomlingen Dalkurd fick inte heller något trevlig säsong.

Vilka åkte ur Allsvenskan 2017?

Vilka åkte ur Allsvenskan 2017? Denna gång var det Jönköping SödraAFC United och Halmstad som fick packa väskorna för spel i Superettan. AFC United blev borthängda ganska tidigt samtidigt som Jönköping inte lyckades hålla sig kvar. Halmstad åkte ut efter att man förlorat kvalmatchen mot Trelleborg. Skåningarna tog alltså HBKs plats i Allsvenskan 2018.

Vilka åkte ur Allsvenskan 2016?

Vilka åkte ur Allsvenskan 2016? De lag som åkte ur Allsvenskan var Falkenberg och Gefle som var de två sist placerade lagen i Allsvenskan 2016. AFC United och Sirius som kom etta och tvåa i Superettan och tog såldes deras platser i Allsvenskan. Helsingborg var det lag som fick kvala för att försöka hålla sig kvar i Allsvenskan men efter en svängig andra match mot Halmstads BK blev det Superettan för skåningarnas del.

Vilka lag åker ur Allsvenskan

Assist- och skytteligan Allsvenskan fotboll 2022

Ifall du är intresserad av vem som förväntas vinna Assistligan och Skytteligan i Allsvenskan 2022. Då kan du ta en titt på oddsen för att vinna assistligan och skytteligan i Allsvenskan 2022.

Vilka åker ur Allsvenskan 2019

Allsvenskan på TV och live stream

C More äger Allsvenskans TV-rättigheter och kommer att sända Allsvenskan på TV och Allsvenskan live stream. Se spelschema Allsvenskan och Allsvenskan TV-tider så blir det lätt för dig att hålla kolla på allsvenska matcher på TV och live stream. Du hittar mer info Malmö FF, AIK, Hammarby, Djurgården och IFK Göteborg genom att klicka på respektive lag.

Dplay visar Allsvenskan och Superettan. Ifall du vill se annan svensk elitsport så är C More Sport. För endast 399 kr/månad så får du SHL, HockeyAllsvenskan och mycket mer. Kolla gärna vad som ingår i C More Sport!

Det är många som letar efter allsvenska odds. Vem vinner Allsvenskan brukar vara heta ämnen. Letar du efter betting sidor och spelbolag som erbjuder odds på Allsvenskan finns det en hel det att gräva i och välja bland. Passa på att kolla in vilka som är de spelbolag med bäst odds samt vilka som har bäst oddsbonusar. Där hittar du de häftigaste erbjudandena med allt från matchningsbonus till riskfritt spel.

Läs mer på svenskfotboll.se om du vill ha fakta om frågan Vilka åker ur Allsvenskan 2022?

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply