bet365

Vilanova: ”Jag blev chockad av hans beslut”

Victor Valdes vill lämna FC Barcelona. Den bomben var oförväntad i Katalonien. Tito Vilanova var inte med på mötet när målvaktens agent avslöjade att Valdes inte vill fortsätta i klubben.

– Absolut. Jag blev chockad av hans beslut. Det var något som jag inte förväntade mig, säger Vilanova.

Katalanska tidningar rapporterar att en målvakt kan komma att köpas in redan denna månad men Vilanova avfärdar ryktet. Enligt tränaren kommer Valdes att stå i mål så länge han visar att han är klubbens nummer ett på målvaktsposten.

– Victor Valdes kommer fortsätta att stå i målet. Han är vår bästa målvakt och skulle det komma en dag då jag anser att vi har en bättre, då kommer Valdes få sitta på bänken. 

Tidningarna i Katalonien skriver också att det är en skam av Valdes att göra som han gjorde. Enligt tidningarna är det inte okej att, två år innan kontraktet tar slut, säga att han inte vill fortsätta mer i klubben. Vilanova står bakom Valdes.

– Valdes har varit klubbens bästa målvakt i flera, flera år. Det finns ingenting som vi kan ta ifrån honom. Om det är något som tidningarna borde skriva om så är det att Valdes har varit ärlig och gett oss två år nu att leta efter en ny målvakt.

Vem den nya målvakten kan bli är något Vilanova inte tänker på just nu. Guaita, De Gea och Neuer har nämnts tidigare men Vilanova är lugn kring posten för tillfället.

– Vi har scouter som följer målvakter runt om i världen så just nu är det scouterna som tittar på andra målvakter och inte jag, avslutar Tito Vilanova. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply