Viktor Prodell straffade Syrianska FC

Det var ingen spudlande första halvlek som fansen på Kopparvallen bjöds på. Ett varierande spel samt tempo satte prägel på den första delen utav matchen som verkligen saknade riktiga målchanser. Den kanske hetaste utav dem alla var Sharbel Toumas långskott från distans som Åtvidabergs målvakt Henrik ”Fimpen” Gustavsson, med lite besvär, kunde avvärja. Istället gick lagen in i halvtid mållösa.

Den andra halvleken startades bäst utav Syrianska FC, i alla fall om man ser till bollinnehavet. Men några heta chanser saknades fortfarande. Istället var det mest kamp – som även i den 77:e var anledningen till matchens första och sista mål. Åtvidabergs nyförvärv, John Owoeri, kom inrusandes i Syrianskas straffområde när han fick Suleyman Sleymans bevakning på sig. En tröjdragning av den mindre sorten, följdes utav några lösa benhugg från den rutinerade mittbackens sida. Domaren var säker när han pekade på straffpunkten, men Syrianska-spelarna var desto mer arginsta samt besvikna. Besvikelsen fick sig även en extra knuff när Viktor Prodell även, säkert, bombade in straffen för ÅFF.

Mer mål blev det inte i matchen, trots att Syrianska var ack så nära en kvittering i matchens självaste sista minut. En utvisning lyckades den inhoppande mittfältaren Rabi Elia även dra på sig efter en ful armbågstackling mot Alberis Da Silva i hemmalaget.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply