Vicepresidenten bekräftar: Lewandowski vill till Real Madrid

Vicepresidenten bekräftar- Lewandowski vill till Real Madrid

Lewandowski – allt närmre Real Madrid?

I en intervju med BILD säger Bayern Münchens vicepresident Karl-Heinz Rummenigge att Robert Lewandowskis drömklubb är Real Madrid och att han vill spela i den spanska huvudstadsklubben.

Det var troligen ingen som missade att Robert Lewandowski och Real Madrid ryktades ha en överenskommelse den gångna sommaren. Den polske anfallaren som tidigare spelat i Borussia Dortmund var enligt spansk press så gott som klar för spel på Estadio Santiago Bernabéu men tillslut blev det ingen affär mellan de båda klubbarna.

Nu går Bayern Münchens vicepresident Karl-Heinz Rummenigge ut och drar igång det hela på nytt. Detta efter att Lewandowski klagat på lagets resa till Asien.på försäsongen.

– Om han klagar på vår resa till Asien bör han veta att hans drömklubb, Real Madrid, var dubbelt så lång tid i värmen som oss, 24 dagar, säger han och fortsätter:

– Jag är ledsen över vad han sagt. Det är inte första gången han säger något negativt om vår klubb och jag vet att det är hans agent Barthel som står bakom det hela. Hur som helst har han kontrakt till 2021 och inte inskriven någon utköpsklausul i sitt kontrakt.

SE ÄVEN: Real Madrid-stjärnornas löner 2017/2018

Vicepresidenten bekräftar- Lewandowski vill till Real Madrid

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply