Valencia krossade Málaga

Valencia fick stryk i detta möte i höstas. Detta verkar man inte ha glömt med tanke på hur hänsynslösa man var mot Málaga.

Festen för Valencia började i den 25:e minuten när Dani Parejo enkelt kom förbi Málagas mittbackar och rullade in 1-0 för Valencia.

Bara tre minuter senare så sprang Cissokho förbi alla Málagaförsvarare och serverade Soldado som gjorde 2-0.

Direkt på avspark så fick Valencia läge men Demichelis rev ner en Valencia-spelare och Soldado steg fram och gjorde sitt andra mål för dagen. 3-0 Valencia.

Bara minuten efter fick man ännu ett läge och på Willys retur så rakade Canales in otroliga 4-0 för Valencia efter 31 minuter. Alltså fyra mål på sex minuter. Sex drömminuter för Valencia och mardrömsminuter för Málaga.

Julio Baptista gjorde dock matchens vackraste mål när han strax innan paus skruvade in en frispark till 4-1.

Tio minuter in i den andra halvleken så fastställde Ever Banega slutresultatet till 5-1 efter ännu ett katastrofalt ingripande av det annars så stabila Málaga-försvar.