Utlandsproffsets agent: “Malmö FF kan bli skandinavisk toppklubb”

Malmö FF har redan värvat Tobias Sana från Eredivisie, och man jagar ett ytterligare utlandsproffs i den holländska högstadivisionen. De regerande svenska mästarna jagar nämligen Rasmus Bengtsson, som för tillfället representerar Twente. 

– De [Twente] har hela tiden haft ambitioner att sälja Rasmus och de är besvikna att de inte fick igenom affären då vi tackat nej [till intressenter]. Det är Rasmus och jag som bestämmer, och det har inte känts rätt i tajmingen, säger mittbackens agent Hasan Cetinkaya till Fotbollskanalen.

28-åringen ser ut att bli kvar i Twente fram tills att dennes kontrakt löper ut i sommar, om inte en skandinavisk klubb köper loss honom nu. Cetinkaya håller dock dörren öppen för en återkomst till Allsvenskan för hans klient.

– Det kan vara så att han kommer till en toppklubb i Skandinavium innan den sista mars. Blir han kvar så går kontraktet ut i sommar så han kan lämna då. Vi har inte riktigt bestämt oss ännu om han lämnar eller inte.

Bengtsson är född och uppvuxen i Malmö, och han fostrades i MFF:s ungdomsakademi. Han representerade dock aldrig seniorlaget, utan gjorde sig ett namn i Trelleborgs FF istället.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply