Upppgifter: Arsenal kan låta Özil lämna inom kort

Upppgifter: Arsenal kan låta Özil lämna inom kort

Özil lämnar Arsenal?

Spelaren har under de senaste månaderna inte visat upp sin bästa sida. Nu sägs Arsenal kunna låta tysken lämna, antingen i vinter eller den kommande sommaren.

Det var många som höjde på ögonbrynen när Mesut Özil såg ut att inte förlänga sitt kontrakt med Arsenal. Tillslut blev det ett nytt kontrakt för tysken som skrev på till och med sommaren 2021. Den senaste tiden har det dock inte gått felfritt för mittfältaren. Özil som för närvarande återhämtar sig från en skada sägs inte ha den bästa inställningen och nu ska Arsenal studera möjligheten att sälja Özil i vinter. En av anledningarna är att Özil ska ha spelat datorspelet ’Fortnite’ väldigt mycket under sin återhämtning, något som påverkat processen mycket.

Enligt både brittisk och spansk press kommer Arsenal tänka över ett beslut att låta Özil lämna. Då det finns flera klubbar som är intresserade av spelarens tjänster kan Arsenal tänka sig att släppa Özil för en summa på drygt 25 miljoner pund. Bland annat ska Inter ha anmält sitt intresse för att köpa Özil.

Spelaren har kontrakt med Arsenal till och med sommaren 2021. Han är även en av Arsenals bäst betalda spelare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply