Uppgifter: Zlatan Ibrahimovic klar för AC Milan

Uppgifter: Zlatan Ibrahimovic klar för AC Milan

Zlatan tillbaka till Milan

Enligt italiensk press ska Zlatan Ibrahimovic vara så gott som klar för en återkomst till San Siro i januari månad.

Det ser ut att bli en kort sejour för Zlatan Ibrahimovic i amerikanska MLS. Svensken anslöt till LA Galaxy i mars 2018 men redan i januari kan han vara tillbaka i Europa. Zlatans nästa klubb ser ut att bli AC Milan och han återvänder därmed till Serie A där han tidigare gjort två säsonger på San Siro. Enligt italiensk press är det endast en tidsfråga innan en återkomst blir klar. Huruvida det blir ett lån eller en permanent övergång är dock oklart.

Det är den italienska journalisten Carlo Pellegatti som rapporterar att svensken har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över 1,5 år.

– Han skrev på för ett och halvt år, sa han enligt Affaritaliani.

Det är inte riktigt klart mellan tidningarna vilken typ av övergång det kommer bli. La Gazzetta dello Sport skriver nämligen att det inte är en permanent övergång det handlar om utan att det blir ett lån. Detta då LA Galaxy inte vill sälja sin storstjärna efter endast en säsong. Zlatan kommer därmed endast, till en början, att endast spelas mellan januari och maj månad i den rödsvarta klubben.

Det hela kan bli en längre tid för Zlatan i Milan. Detta om Milan befinner sig i en stabil finansiell situation samtidigt som Zlatan levererar vad man förväntat.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply