Uppgifter: Zinedine Zidane hänger löst – de kan ersätta

Uppgifter: Zinedine Zidane hänger löst - de kan ersätta

På tisdagskvällen förlorade Real Madrid mot Shakhtar Donetsk i Champions League med 2-0 på bortaplan. Nu sägs tränaren Zinedine Zidane hänga löst inför årsskiftet.

Real Madrid med Zinedine Zidane i spetsen har under hösten gått trögt och fjärde plats med 18 poäng på 10 omgångar. I Champions League ligger man på tredje plats bakom Borussia Mönchengladbach och Shakhtar Donetsk och risken finns att man får spela Europa League till våren. Detta efter att ha förlorat med 2-0 mot Shakhtar Donetsk på tisdagskvällen. Då var fransmannen noga med att han inte tänker lämna jobbet.

– Jag kommer inte avgå. Vi har haft svåra stunder. Det är en dålig period när det gäller resultat. Det är vår verklighet, men vi måste fortsätta, sa han i går.

Nu uppger Diario MARCA att Zidane inte sitter säkert på tränarposten. Efter fem förluster på 15 matcher ska klubbledningen inte ha samma förtroende för fransmannen och överväger nu att göra sig av med Zidane vid årsskiftet.

Enligt tidningen ska Mauricio Pochettino vara det namn man helst vill hämta in som ny tränare. Även Raúl som för tillfället är tränare för Real Madrid Castilla ska vara ett alternativ även om Pochettino ligger högst upp på önskelistan för Florentino Pérez.

SE ÄVEN: Uppgifter: Juventus vill värva Stefan Savic

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply