Uppgifter: Zidane får värva för 3,7 miljarder i sommar

Uppgifter: Zidane får värva för 3,7 miljarder i sommar

Zidane får storvärva i sommar

Fransmannen som återvände till Real Madrid under gårdagen har blivit lovat att få göra stora förändringar i truppen till sommaren. Zidane ska nämligen få värva för 3,6 miljarder.

Real Madrid befinner sig i en av klubbens sämsta perioder på väldigt länge. Under måndagen tog man in Zinedine Zidane som blev klubbens tredje tränare denna säsong samtidigt som man är ute ur både Champions League och Copa del Rey. I La Liga ligger man långt bakom konkurrenterna och d stye resterande elva matcherna som klubben har kvar denna säsong blir en transportsträcka.

Den spanska huvudstadsklubben sägs dock redan nu planera inför nästa säsong. Presidenten Florentino Pérez ska nämligen ha lovat Zinedine Zidane en summa på hela 300 miljoner pund (~3,7 miljarder kronor) för att värva in de spelare han vill till den kommande säsongen. Det är The Independent som skriver att Zidane blivit lovad att få renovera truppen efter säsongen efter att marängerna misslyckats totalt 2018/2019. Även spanska Diario AS menar att Zidane kommer få en större summa för att värva in tre stycken superstjärnor till den kommande säsongen. Vilka det blir återstår att se.

Tidigare har det framför allt pratats om att Eden Hazard ska vara den spelare som Zidane vill locka till Estadio Santiago Bernabéu. Även namn som Neymar, Christian Eriksen och Kylian Mbappé har kopplats ihop med Real Madrid men det är Hazard som sägs vara närmst och lättast att få till en flytt för.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply