Uppgifter: Wilmar Barrios jagas av Real Madrid

Uppgifter: Wilmar Barrios jagas av Real Madrid

Real Madrid vill köpa Barrios

Den defensive mittfältaren från Colombia finns på Real Madrids önskelista. En affär kan komma att bli av under det kommande transferfönstret i januari månad.

På söndagseftermiddagen spelas säsongens första El Clásico i La Liga. Det är Barcelona som tar emot Real Madrid på Camp Nou och mötet betyder väldigt mycket för de båda lagen. Det är framför allt Real Madrid som ligger risigt till i tabellen och behöver en vinst för att inte hamna allt för långt efter topplagen.

Det är inte bara på planen som man jobbar hårt. Marängerna jobbar även för fullt för att hämta in nyförvärv till det kommande transferfönstret och spansk press skriver nu om en tänkt värvning från Argentina. Enligt MARCA ska Real Madrid vara på jakt efter Wilmar Barrios från Boca Juniors. Colombianen som gjort det väldigt bra under det senaste året kan även spela högerback och nu vill Real Madrid knyta till sig honom i hopp om att vända den negativa trenden.

Barrios sitter på ett kontrakt med Boca Juniors till och med sommaren 2021. Det är dock oklart hur mycket argentinarna kommer att kräva för att släppa mittfältaren som varit i klubben sedan 2016.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply