Uppgifter: Willian har meddelat att han vill flytta

bet365

Barcelona nästa för Willian?

Brassen som under det senaste året kopplats ihop både med Manchester United och FC Barcelona ser nu ut att ha gjort sin sista match i Chelsea.

Willian Borges har bestämt sig för att lämna Chelsea. Detta samtidigt som den engelska huvudstadsklubben presenterat en ny tränar i Maurizio Sarri. Det är brittisk press som kommer med uppgifter om att spelaren ska ha meddelat Chelsea att han inte längre vill fortsätta spela sin fotboll på Stamford Bridge. Lagets italienske tränare ska ha bett storstjärnorna som vill lämna att träna en vecka med laget innan de tar ett beslut men enligt flera tidningar ska Willian redan ha bestämt sig.

Det är brittiska The Sun som rapporterar att Willian ser ut att ha bestämt sig om en flytt. Spanska Mundo Deportivo hakar på och rapporterar även de om att en flytt kommer allt närmare.

Efter fem år hos The Blues ser Willian vid 29 års ålder ut att ha gjort sitt på Stamford Bridge och det mesta tyder på att att det blir en flytt till FC Barcelona under sommarfönstret.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Chelseas storstjärnor

The Sun rapporterar att Willian talat flera gånger med Coutinho under sommarens Fotbolls-VM om en flytt till Camp Nou.

Chelsea kräver 80 miljoner euro för spelarens tjänster. Prislappen kan dock komma att sänkas om de båda klubbarna förhandlar under de kommande veckorna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply