Uppgifter: William Carvalho kan bli nästa spelare att flytta till Kina

Kina nästa för William Carvalho?

Den portugisiske mittfältaren som jagats av näst intill alla toppklubbar i Europa kan nu flytta till Kina. Det rapporterar portugisisk media på lördagsmorgonen.

William Carvalho är ett namn som kopplats ihop med flera klubbar under de senaste åren. Det är framför allt Premier League som ska ha lockat och Liverpool, Arsenal och Manchester United ska ha anmält sitt intresse för spelaren. Även AS Roma och AS Monaco är intresserade av 25-åringen men nu kan han istället värva en annan destination.

Enligt den portugisiska tidningen ABOLA ska det även finnas intresse för spelaren i Kina. Carvalho ska ha blivit erbjuden ett 4-årskontrakt med Tianjin Quanjian. Ett lag som tränas av landsmannen Paulo Sousa. 25-åringen har blivit erbjuden ett kontrakt med en lön på 6 miljoner euro per säsong. Nu återstår det att se vilket beslut han tar.

Sporting Clubes lagkapten sitter för närvarande på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2020. En eventuell prislapp sägs komma att ligga på runt 45 miljoner euro.

TIDIGARE: Uppgifter: William Carvalho nära flytt till West Ham

Uppgifter William Carvalho kan bli nästa spelare att flytta till Kina

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply