Uppgifter: West Ham står upp mot Real Madrid

Uppgifter: West Ham står upp mot Real Madrid

Inte intresserade av att sälja

Enligt uppgifter från sajten Sky Sport News är West Ham inte på något plan intresserade av att sälja sin målsprutande brasse till sommaren. The Hammers spräckte sitt transferrekord förra sommaren när man spenderade 35 miljoner pund på att få in Anderson från Lazio.

Real visar intresse

Det har tidigare kommit uppgifter om att Real Madrid ska vara intresserade av landslagsmannens tjänster ifall övergången av Eden Hazard inte skulle gå igenom. Den affären har i sin tur visat sig bli en svår affär för Real att få igenom till ett rimligt pris för en spelare med endast ett år kvar på kontraktet. Enligt Sky Sports ska Chelsea redan ha nobbat ett bud från marängerna på 60 miljoner pund och dem sägs vilja det dubbla för att ens fundera på att släppa Hazard. Det betyder att de förmodligen kommer att skifta fokus och rikta in sig på att knyta sig an Felipe Anderson.

Kommer att bli dyrt

Sky Sports skriver även att delägaren i West Ham David Sullivan inte ens har övervägt en försäljning av Felipe Anderson till sommaren. Felipe är på marknaden värderad till 70 miljoner pund men för att Real Madrid ska kunna köpa loss 25-åringen så lär de få betala betydligt mer än så med tanke på vilken säsong han har haft det här året. Han gjorde i år sin första säsong i Premier League, West Ham och har än så länge stått för 9 mål och 4 assist. Han ska enligt uppgifter trivas väldigt bra i West Ham och inte nog med det så har han 3+1 år kvar på kontraktet som West Ham kan nyttja ifall de vill. För att den här affären ska gå igenom så kommer det alltså krävas en stor kraftansträngning från Real Madrids sida.

SE ÄVEN: Nemanja Matic ser ut att lämna Manchester United i sommar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply