Uppgifter: Valencia detaljer från värvning av Goncalo Guedes

Uppgifter: Valencia detaljer från värvning av Goncalo Guedes

PSG och Valencia överens om Guedes

Portugisen som var utlånad till Valencia den gångna säsongen ser ut att stanna. Detta efter att de båda klubbarna kommit överens om en övergång.

Valencia och Paris Saint-Germain är överens om en övergång för Goncalo Guedes. Portugisen var utlånad från den franska huvudstadsklubben den gångna säsongen då han spelade på Mestalla och nu kan en permanent flytt komma att bli av inom kort.

Det är France Football som kommer med uppgifter om om att de båda parterna är överens om att Valencia köper loss spelaren för 40 miljoner euro plus bonusar. Förhandlingarna ska ha tagit extra fart efter att PSG tvingats sälja för 60 miljoner euro innan juni månad är över, detta för att inte straffas av UEFA.

PSG måste sälja mer

Det är inte bara Guedes som ser ut att lämna innan månaden är över. Paris Saint-Germain måste nämligen sälja flertalet spelare för att inte straffas av UEFA när det kommer till financial fair play. Den franska huvudstadsklubben måste nämligen få in minst 60 miljoner euro innan månadsslutet för att inte straffas ytterligare och nu har man snabbat på processerna för att göra sig av med flertalet spelare. Förutom Guedes sägs även Adrien Rabiot vara på väg att lämna Parc des Princes under de kommande veckorna. Detta som även Edinson Cavani kopplats ihop med en flytt till Atlético de Madrid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply