Uppgifter: United vill värva Matuidi – om Mourinho stannar

Uppgifter: United vill värva Matuidi - om Mourinho stannar

Matuidi kopplas ihop med United

Den 31-årige fransmannen sägs vara en av de spelare som Manchester United vill förstärka med i sommar. Dock endast om Jose Mourinho fortsätter på bänken på Old Trafford.

Det mesta tyder på att Jose Mourinho kommer fortsätta i Manchester United den kommande säsongen. Det är dock inte helt klart då portugisen fått utstå hård kritik på senaste men skulle inget drastiskt hända under de sista månaderna blir han kvar i klubben. Nu skriver brittisk press att Mourinho siktat in sig på värvningar som han vill göra nästa säsong. Det är ett par namn som ligger längst upp på önskelistan och ett av de är Blaise Matuidi. Den före detta Paris Saint-Germain-spelaren flyttade till Juventus den gångna sommaren och ska vara i sikte för United.

31-årige Matuidi sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2020 med Juventus och det återstår att se om han är sugen på att lämna för spel på be brittiska öarna. Det är oklart hur mycket en affär skulle komma att vara värd.

I Champions League åttondelsfinaler åkte Manchester United ut mot Sevilla. Juventus tog sig vidare till kvartsfinal efter att ha slagit Tottenham.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Juventus storstjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply