Uppgifter: United vill värva James Rodriguez

Uppgifter: United vill värva James Rodriguez

James till Man United?

Colombianen sägs inte fortsätta i Bayern Munchen under någon längre tid och nu sägs Manchester United vara beredda att köpa loss honom.

Det har varit upp och ner för James Rodriguez under de senaste åren. Colombianen lämnade AS Monaco för spel i Real Madrid men i den spanska huvudstadsklubben satt han ofta på bänken och kom inte överens med tränaren. Under den senaste tiden har James dock varit utlånad till Bayern Munchen och i den tyska storklubben är man nöjda med spelarens insatser. Det är dock inte helt säkert att stjärnan stannar på Allianz Arena den kommande säsongen. Då han endast är på lån från Real Madrid kan han tvingas gå tillbaka till La Liga eller flytta till någon annan klubb. Nu gör flera lag upp om spelarens underskrift.

Det är framför allt Manchester United som ska vara intresserade av spelarens tjänster. Alexis Sanchez har inte levererat det klubben förväntat sig och nu kan man göra sig av med Alexis och ersätta honom med James. Paris Saint-Germain sägs vara väldigt intresserade av Alexis tjänster och det hela kan komma att bli av antingen i vinter eller nästa sommar.

SE ÄVEN: LISTA: Tio saker du inte visste om James Rodriguez

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply