Uppgifter: United vill chockhöja De Geas lön

Uppgifter- United vill chockhöja De Geas lön

De Gea kan näst intill dubbla lönen i United

Målvakten som ständigt ryktas vara på väg att lämna Manchester United kan nu skriva på ett nytt kontrakt. Detta då engelsmännen erbjudit ett kontrakt med nästan dubbelt så hög lön.

David De Gea kopplas ständigt ihop med en flytt från Manchester United. Spanjoren som anslöt till den engelska storklubben sommaren 2011 och sedan dess har han växt ut till en av världens bästa målvakter. Framfarten har gjort att flera andra storklubbar blivit intresserade av De Gea och det är speciellt en klubb som det ryktats om mer än de andra, Real Madrid. Den spanska huvudstadsklubben är inte nöjda med Keylor Navas mellan stolparna och man ser gärna att en spanjor blir nästa som tar över målvaktsposten.

Uppgifter: United vill chockhöja De Geas lön

Marängerna ska vid flera tillfällen ha kontaktat De Gea för att få till en övergång, men nu kan det komma ett stort bakslag i jakten på 27-åringen. Daily Star skriver nämligen att stjärnmålvakten blivit erbjuden 20 miljoner euro per säsong. Spelarens nuvarande lön ligger på 12 miljoner och det hela ska vara ett försöka att övertyga Madridsonen att stanna på Old Trafford.

Den före detta Atlético Madrid-målvakten sitter på ett kontrakt med United till och med sommaren 2019.

SE ÄVEN: Manchester United-stjärnornas lön 2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365