Uppgifter: United kan sno till sig Alexis

Uppgifter: United kan sno till sig Alexis
bet365

Alexis Sanchez kan tvärvända i framtidsvalet

Chilenaren som ser ut att lämna Arsenal under det kommande halvåret ska ha fått in ett bud från Manchester United. Detta samtidigt som spelaren inte ska ha bestämt sig var han vill spela efter att ha lämnat Arsenal.

De flesta har nog tröttnat med soppan kring Alexis Sánchez vid detta laget. Chilenaren kommer lämna Arsenal inom de kommande sex månaderna men frågan har inte varit om han kommer lämna eller inte. Det har istället pratats om vilken klubb han skulle välja.

Det är framför allt Manchester City och Paris Saint-Germain som visat intresse för att erbjuda spelaren ett kontrakt. City sägs vara det lag som ligger närmst en värvning men nu kan lokalkonkurrenterna förstöra för Pep Guardiola. The Guardian skriver nämligen att Manchester United kommer försöka gå emellan och värva spelaren för 25 miljoner pund under januarifönstret.

Uppgifter- United kan sno till sig Alexis

Det är inte bara övergångssumman som United väljer att höja, detta då City ska ha erbjudit 20 miljoner pund. Man ska även ha erbjudit spelaren en bättre lön än de 250 000 pund i veckan som Etihad-klubben erbjudit.

I samma veva kommer Henrikh Mkhitaryan med största sannolikhet lämna Old Trafford. Även här är det Guardian som kommer med uppgifterna, men samtidigt är armenierns lön på 200 000 pund i veckan något som får Gunners att tvivla.

SE ÄVEN: Kevin De Bruyne välkomnar Alexis Sanchez

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply