Uppgifter: United erbjuder monsterlön för David Ge Gea

Uppgifter: United erbjuder monsterlön för David Ge Gea

De Gea får monsterlön i Manchester United?

Målvakten som endast har ett år kvar på sitt kontrakt ska enligt uppgifter erbjudas en otrolig lön för att förlänga med The Red Devils.

Det kommer ständigt nya rykten kring David De Gea och var spanjoren kommer att spela nästkommande säsongen. Det är framför allt Real Madrid som de senaste åren varit och knackat på dörren hos spelarens agent och en affär har endast varit ett försenat faxmeddelande från att bli verklighet. De Gea spelar dock fortfarande i Manchester United men med endast ett år kvar på sitt kontrakt är spanjorens framtid fortsatt osäker.

Enligt uppgifter i brittisk press ska Manchester United fortsätta försöka övertyga spelaren om att stanna på Old Trafford och nu ska man ha erbjudit målvakten en monsterlön. Det är The Sun som rapporterar om att United är redo att erbjuda målvakten en veckolön på 350 000 pund (drygt 4,1 miljoner kronor) för att fortsätta sin karriär mellan stolparna på The Theatre of Dreams. Kontraktet sägs sträcka sig över de kommande fyra åren med option på ytterligare ett år vid kontraktets slut.

För närvarande tjänar De Gea drygt 200 000 pund i veckan och skulle alltså nästan dubbla sin lön vid en förlängning. Han ligger dock en bra bit ifrån Alexis Sanchez som är klubbens bäst betalda spelare med 505 000 pund per vecka.

David De Gea kom till Manchester United sommaren 2011 från Atlético Madrid och har gjort över 350 matcher från klubben.

De Gea kopplas även ihop med en flytt till antingen Paris Saint-Germain eller Juventus då han kan lämna gratis sommaren 2020.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply