Uppgifter: Tottenham sätter prislapp på Harry Kane

Uppgifter: Tottenham sätter prislapp på Harry Kane

Så mycket kostar Harry Kane

Enligt brittisk press ska Tottenham ha satt en prislapp för de som vill köpa Harry Kane. Det är dock inget pris vilken klubb som helst kan betala.

Det är ingen hemlighet att Europas största klubbar är intresserade av att köpa loss Harry Kane. Tidigare har det framför allt varit Real Madrid som kopplats ihop med en värvning av 26-åringen men Spurs har varit väldigt strikta när det kommer till affärer, man säljer inte sina spelare till vilket pris som helst. Nu skriver brittisk press att man satt en prislapp på Kane, men det blir ingen billig historia. The Telegraph avslöjar nu att Tottenhams ordförande Daniel Levy satt en skyhög prislapp för den engelske landslagsanfallaren.

Priset för att köpa loss Kane ska nu ligga på 250 miljoner pund, drygt tre miljarder kronor. Detta vid en affär nästa sommar. Det är oklart om någon klubb vill eller kan köpa loss Kane som tidigare sagt att han vill vinna titlar. Spurs kan få sänka prislappen i sommar om Kane vill lämna för spel på annat håll. Vi ska dock komma ihåg att spelaren har kontrakt med Tottenham till och med sommaren 2024.

SE ÄVEN: Manchester United vill värva duo från Tottenham

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply