Uppgifter: Tottenham försöker värva Gareth Bale i sommar

Uppgifter: Tottenham försöker värva Gareth Bale i sommar

Gareth Bale har två år kvar på kontraktet med Real Madrid men något spel ser det inte ut att bli. Nu kommer uppgifter om att Tottenham kommer försöka värva tillbaka walesaren i sommar.

Real Madrid vill sälja Gareth Bale i sommar efter att walesaren inte blivit uttagen i matchtruppen under de senaste veckorna. Wales ska enligt Zidane sagt att han inte vill spela och därmed blivit lämnat utanför matchtruppen både i La Liga och i fredagens förlustmatch i Champions League mot Manchester City.

Under lördagsmorgonen kom uppgifter om att spelarens omgivning öppnat upp för en potentiell flytt i sommar men att spelaren för tillfället är fokuserad på att fortsätta hos marängerna under de två år som Bale har kvar på kontraktet.

Nu uppger Football Insider att Tottenham Hotspur är intresserade av att värva tillbaka 31-åringen efter att ha lämnat klubben för sex år sedan. Jose Mourinho vill gärna se walesaren hos Spurs till hösten men den skyhöga lönen på 600 000 pund i veckan ser ut att bli ett hinder för Spurs för att få till en värvning.

SE ÄVEN: Uppgifter: James Rodríguez utanför Zidanes planer i höst

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply