Uppgifter: Toni Kroos nobbar Manchester United

Uppgifter: Toni Kroos nobbar Manchester United

Ingen Kroos till United

Den tyske mittfältaren har under en längre tid kopplats ihop med en flytt till United. Nu ska Krros dock ha nobbat en flytt till Old Trafford.

Manchester United har siktat in sig på Toni Kroos som en av de största spelarna man vill värva in i sommar. Den engelska storklubben har haft stjärnan på radarn under en längre tid men det ser ut som att engelsmännen får leta vidare. Nu skriver nämligen den spanska tidningen Mundo Deportivo att tysken inte har några planer på att lämna Estadio Santiago Bernabéu under ett bra tag. Enligt tidningen ska Kroos vara fast bestämd på att spela kontraktslängden ut med Real Madrid och att han vill stanna under de kommande fyra åren.

Kroos som var med i Tysklands överraskande uttåg från VM ska ha meddelat sina agenter att de inte ska lyssna på några bud som kommer in på spelaren under sommaren. Kroos har tidigare nobbat klubbar som Manchester City och Paris Saint-Germain och nu är det Manchester United som får vända blickarna mot andra spelare om de vill värva i sommar.

Toni Kroos sitter för närvarande på ett kontrakt till och med sommaren 2022 med Real Madrid. Tysken har en lön på 20 miljoner euro per säsong och är en av de bäst betalda på Real Madrids lönelista. Han kom från Bayern Munchen 2014 då marängerna betalade 25 miljoner euro för spelarens tjänster. Kroos nuvarande utköpsklausul ligger på 500 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply